Ο μηχανικός που το πήγα μου είπε για τα powerflex επειδή το αμάξι είναι ήδη σκληρό λόγω των αμορτισέρ. Τι λες Πάνο??
Ο μηχανικός που το πήγα μου είπε για τα powerflex επειδή το αμάξι είναι ήδη σκληρό λόγω των αμορτισέρ. Τι λες Πάνο??
Ασχετο Γιάννη. Το αμορτισέρ και το σινεμπλόκ κάνουν εντελώς άλλη δουλειά. Το κίτρινο bilstein (το είχα και εγώ στο 318) είναι ενα μάλλον σφιχτό αμορτισέρ το οποίο όμως αποσβένει τις κάθετες ταλαντώσεις του αυτοκινήτου. Το σινεμπλοκ αποσβαίνει τις διαμήκεις ταλαντώσεις, δεν συνδέονται ιδιαίτερα οι δύο λειτουργίες λέω εγώ. Τα powerflex θα τα ακούς, τα μαμά όχι. Υπάρχουν κι άλλες μάρκες γιά το 46, εγώ ψηφίζω τα μαμά, υπάρχουν κι άλλες γνώμες ασφαλώς.
giannis 318i (17-05-11)
Ποσα χλμ εκανες με τα εργοστασιακα?
Αν εισαι ευχαριστημενος ξαναβαλε τα ιδια.
Γνωμη μου τα meyle που αντεχουν καπως παραπανω αν θες να παιξεις σε εργοστασιακα στανταρ.
Τωρα αν θες βελτιωση...
Τα powerflex θα δωσουν αισθηση στο τιμονι που δε δινει κανενα αλλο σινεμπλοκ, δεν τα αλλαζεις και ποτε...
Υπαρχουν και τα εκκεντρα απο Ζ4Μ βεβαια. Στο 46αρι καθονται μπαμ.
Αλλα δεν υπαρχει λογος να τα σκεφτεις για μενα. Powerflex...
giannis 318i (17-05-11)
Ευχαριστώ πολύ παιδία.Θα μιλήσω και με το μηχανικό και θα δω τι θα κανώ.Ευχαριστώ και παλι.
Εγω στο 36αρι μου ειχα βαλει απο m3 μονο μπροστα,ειχα δει διαφορα ποιο αμεσο το τιμονι αλλα μου φανηκε οτι ολες οι ανωμαλιες του δρομου περνουσαν στο τιμονι δηλαδη μεχρι και μικρο πετραδακι το καταλαβαινα.Επισης ο μηχανικος μου ειχε πει οτι αμα βαλω και πισω θα εβλεπα διαφορα (απο m3)παλι.Σιγουρα οταν επιλεγεις να κανεις το αυτοκινητο σου πιο σπορ χανεις σε ανεση.Απο κει και περα διαλεγεις και παιρνεις.
quattro ist fur sissies
Να συμπληρωσω το θρεντ με ενα μπαξιμο που εκανε φιλος προσφατα σε e46 2.2 sedan.Εβαλε τα σινεμπλοκ μπροστα απο Z4 τα εκκεντρα και ειναι ενθουσιασμενος.Πολυ καλο τιμονι σταθερο φρεναρισμα και ελαχιστα αυξημενο γκαπ στις δυνατες λακουβες.Πολυ καλα και ανθεκτικα.Το συνεργειο του ειπε οτι ειναι δοκιμασμενη λυση και κανεις δεν μετανιωσε που τα επελεξε.Κοστος ζευγαρι 110 ευρω χωρις εργασια.
nikos valvetronic (05-07-11)
GEORGE316 (06-07-11)