δεν έχω κάνει ακριβώς αυτές τις διαδρομές αλλά έχω οδηγήσει αρκετά σε όλες αυτές τις χώρες και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουν απο καλό μέχρι άψογο οδικό δίκτυο. Μην έχεις πρόβλημα ότι και να αποφασίσεις....
δεν έχω κάνει ακριβώς αυτές τις διαδρομές αλλά έχω οδηγήσει αρκετά σε όλες αυτές τις χώρες και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουν απο καλό μέχρι άψογο οδικό δίκτυο. Μην έχεις πρόβλημα ότι και να αποφασίσεις....
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
giannis_compact (25-11-12)
φιλε Γιαννη δεν ξερω την ηλικια σου την οικογενειακη σου κατασταση και το αν συναναστρεφεσαι με τετοιου ειδους καταστηματα...
παντως αν περασεις απο φρανκφουρτη ((και εισαι του καλλιτεχνικου χωρου....)) πρεπει οπωσδηποτε να πας σε αυτο το καταστημα.https://fkk-oase.de/
στην κυριολεξια αυτο το καταστημα ειναι το ονειρο καθε αντρα.
υ.γ παρακαλω τους κυριους διαχειριστες αν η προταση μου δεν ειναι πρεπον και δεν αρμοζει στους κανονες του forum να διαγραψουν το post μου.
A8hnaios (25-11-12), freddys (08-03-13), giannis_compact (25-11-12), hades7 (10-01-13), katsaraios (13-01-14), Vassilis ///M (26-11-12)
Γιαννη μπραβο ρε συ!Μολις ερθω ελλαδα θελω να το κανω και εγω!Καλο κουραγιο!
IT'S ALL GOOD.I CAN TAKE THE WEIGHT.
καλο ταξιδι να εχεις μπραβο υπεροχη εμπειρια!!
φιλε 2 φορες που πηγα μοναχο απο το γκαρμις μπηκα -βγηκα.δεν ηταν κατι φοβερο ο δρομος της αυστριας.τραβα ρε και μην φοβασαι τιποτα Ελληνας εισαι αρα διαολος, ο Ελληνας και στον Αρη να τον στειλεις μια χαρα θα παει και θα΄'ρθει.
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
υπομονη my dear..ολα θα τα βαλει ο Γιαννης!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Σερβια μονο θα αγανακτησεις. Κατα τα αλλα οι δρομοι ειναι καλοι.
-------------------
atha (14-01-14)