Δοκιμασέ το. Έψαχνα άνθρωπο να καθαρίζει μπεκ αμέσου ψεκασμού και δεν έβρισκα στην περιοχή μου. Ακόμα και να μην πετύχει ο καθαρισμός, θα ξέρεις τουλάχιστον ποια έχουν πρόβλημα (διαρροή, λάθος σχήμα ψεκασμού κλπ)
Δοκιμασέ το. Έψαχνα άνθρωπο να καθαρίζει μπεκ αμέσου ψεκασμού και δεν έβρισκα στην περιοχή μου. Ακόμα και να μην πετύχει ο καθαρισμός, θα ξέρεις τουλάχιστον ποια έχουν πρόβλημα (διαρροή, λάθος σχήμα ψεκασμού κλπ)
BILL007 (05-10-19)
θα το δοκιμασω σιγουρα αλλα μου ετυχαν κατι αναποδιες με νοσοκομεια και το παραμελησα θα ενημερωσω
Λίγο προσοχή μόνο με το βάλε-βγάλε στα ελαστικά στεγανοποιητικά που έχουν στην άκρη. Πάρε 4 να έχεις. Φθηνά είναι αν δεν απατώμαι.
Επίσης για να μην τρέχεις άδικα σιγουρέψου ότι θα πας κάπου που δοκιμάζουν-καθαρίζουν μπεκ αμέσου ψεκασμού.
Στην περίπτωσή μου, θα τα έβγαζα να τα πάω για καθαρισμό, και ευτυχώς έτυχε παιρνόντας από το συνεργείο σε άσχετη φάση να μπω να δω τον εξοπλισμό. Καμία σχέση....
Ήταν μόνο για εμμέσου ψεκασμού (παρόλο που το διευκρίνησα τηλεφωνικά) και εκτός από τη χαμηλή πίεση δοκιμής (κάπου 6-10bar max) δεν μπορούσε καν να τα ανοίξει αφού δεν μπορούσε να παράξει την κατάλληλη τάση (~170V).
Κάτι άλλο που πρέπει να διευκρινήσεις είναι ότι τα μπεκ δεν λύνονται για να μπουν στον υπέρηχο. Πρέπει να τους δώσει τάση για να μείνουν ανοιχτά κατά τον καθαρισμό.
BILL007 (06-10-19)
σε εξιδικευμενο της bmw θα παω και αυτος τα στελνει καπου απευθειας
ναι τα ανελαβε ολα ο κολαιτης τα τρια καθαριστικαν το ενα αλλαχτηκε κοστος για ολα μαζι 450
το αμαξι λειτουργει αψογα
Σε κατανάλωση είδες βελτίωση?
εννοειται και σε καταναλωση αλλα ποιο πολυ στις επιδοσεις δεν περιμενα οτι απο τα μπεκ ειχε πεσει τοσο πολυ ο κινητηρας πραγματικα αγνωριστο
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
wheelman (04-12-19)
300 το νεο μπεκ και 150 καθαρισμα και εργασια
michaelp900 (04-12-19)