I_MNL (17-05-14)
Πω πω φτιάχτηκα τώρα και εγώ χιλιομετράκιας είμαι! Ωραίο το πλάνο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το πραγματοποιήσεις Την Θεσσαλονίκη βλέπω σφαίρα την πέρασες!! Κάνε μια στάση αν μπορείς έχουμε και τον ALPINAKIA στην παρέα έχετε πολλά να πείτε!
I_MNL (17-05-14)
Θα φροντίσω να κάνω στάσεις πολλές! Μόλις ξέρω νεότερα, θα σας πω τις ημερομηνίες για να κανονίσουμε συναντήσεις όπως σας βολεύει
Και καθώς πάλι θα χάσω την ετήσια συνάντηση στους Νέους Πόρους, τουλάχιστον θα έρθω αργότερα να μείνω μερικές μέρες για κανά μπανάκι και να ξαπλάρω στην παραλία
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
scania124 (23-05-14)
Αναγκαστικά...δεν το ήθελα...
Ο ασβός φταίει
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=21872
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Bazil Van Sinner (17-05-14), BILL007 (18-05-14)
εεε, με τετοιες ανακοινωσεις εννοειται θα εχουμε εκτενες φωτορεπορταζ !!
Καλο δρομο !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
I_MNL (21-05-14)
Καλό ταξίδι!!!!
I_MNL (21-05-14)
Τέλεια! το έχω κάνει 2 φορές (με χάρτες) non-stop με το ΧR3 του '82 ακολουθώντας διαφορετική διαδρομή από αυτή που έχεις επιλέξει. Τρελή κούραση, πολλές εικόνες, όμορφη εμπειρία.
Στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας μου είχαν βγάλει όλα τα πράγματα από το αμάξι 2 η ώρα το βράδυ.. Αφού δεν βρήκαν τα ναρκωτικά και τα όπλα, παρα μόνο άπλυτα βρακιά και κάλτσες, καληνύχτησα και συνέχισα.
ps: η ΑΑ θεώρησε το αμάξι μεγάλης παλαιότητας και δεν με κάλυπτε για οδική εκτός νησιού.. δε γμται είπα μέσα μου, φύγαμε και ότι γίνει. Δε μάσησε η εσκορτάρα οπότε πόσο μάλλον το 36άρι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 20-05-14 στις 11:40
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
aristent (21-05-14)
Oh là là!
Βλέπω μεγάλη συμμετοχή, οπότε πρέπει να κανονίσουμε οπωσδήποτε συναντήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 22-05-14 στις 13:46
Ptboul (22-05-14)