aristent (05-03-12)
θα εχεις να κοψουμε πιτα αυτην τη φορα αρη, γιατι ειχε βουηξει το φορουμ οτι δεν κοψατε την προηγουμενη φορα!!
σημερα δε θα επρεπε να την παραγγειλω?....ακυρη η πιτα!!!!σκετος καφες........παλι ξεχασα!!!
ΥΣ....εγω δεν θα μπορεσω για Βολο αυτη τη φορα,αλλα εαν θελετε να παμε στο Μικελ στην Νεαπολη, που δεν εχει προβλημα με κρυο στην πλατεια αφου εχει θερμανση και ειναι επαρκως μονωμενο και επιτρεπεται το καπνισμα,πειτε να το κανονισουμε για εκει.
εχω μαθημα αλλα παιζει να κανω "κοπανα", αν πατε Νεαπολη θα ρθω που ειναι κοντα γιατι εχω φυσικο μεσο μεταφορας ποδαρακια!
θα σε παρω τηλ Αρη αυριο, θα δω και αν ειναι ερχομαι!
aristent (05-03-12)
aristent (05-03-12)
Up!!!
....τι εγινε???...δεν βλεπω ζωηραδα???....ο καφες μπορει και να γινει Νεαπολη Μικελ (να ερθει και ο "κοπανιστος" μικρος) στις 18:30!!!....αυριο μεχρι το μεσημερι θα το οριστικοποιησουμε,οσοι δεν θελετε Νεαπολη ας το δηλωσετε να ξερω.
...... εχω αφησει σημειωμα στον φουρναρη διπλα απο το μαγαζι μου,να κανει μια Βασιλοπιτα!!!....αν μας κατσει θα την κοψουμε!!!!
Συμμετοχες:
1. aristent + 1κορη
2. GEO316
3. Merbeind + 1 φιλος
4. Strof
5. Spar@ (αερας .....κοπανιστος...)
6. gianstef στις 19:00
7.
8.
9.
Μεσα ειτε νεαπολη ειτε εθνικη ειτε Βολο.Αν παμε Βολο δεν παιζει Βασιλοπιτα αλλα rainbow και σουβλακι Αλεξανδρας.
Εγώ ενημερώθηκα και από το τηλέφωνο για τον καφέ....γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι δεν είδα το θέμα...!
Απλά δεν υπόσχομαι τίποτα.........Φυσικά αν μπορέσω έστω και για λίγο θα περάσω να δω την "τρελοπαρέα" !!!!!!!!!!!!