Δυστυχως οχι! Στο mx5 ενος φιλου, χαμηλωμενο και λογω πισω κινησης το λεω, εχανε βεβαια λιγο, αλλα σαφως καλυτερα απο το δικο μου στο θεμα επαναφορας.
Δυστυχως οχι! Στο mx5 ενος φιλου, χαμηλωμενο και λογω πισω κινησης το λεω, εχανε βεβαια λιγο, αλλα σαφως καλυτερα απο το δικο μου στο θεμα επαναφορας.
Σε 1η φάση δες αν η βίδα της κρεμαγιέρας είναι πειραγμένη...
αν είσαι ρελαντί, σταματημένος, τέρμα δεξιά μέχρι τέρμα αριστερά και το ανάποδο, πηγαινοέρχεται το τιμόνι χωρίς σκαλώματα?
Σε ρωτάω γιατί τα έχω αλλάξει όλα, κρεμαγιέρα , αντλία, σταυρό εκτός κολόνας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 18-11-15 στις 14:43
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Νομιζω πως ειναι κομπλε, αλλα θα το δοκιμασω και σου λεω jimk.
Jimk, δοκιμασα αυτο που ειπες και δουλευει αψογα!
JiMk86 (18-11-15)
Το ένστικτό μου τώρα που το ξανασκέφτομαι... Πάει σε αυτό...
Έχει 2 ρουλεμάν-μεντεσέδες όπως θες πες το, η μια κίνηση είναι πάνω κάτω και η άλλη δεξιά αριστερά... Σταυρός λέγεται συνδέει κολόνα με κρεμαγιέρα... Εμένα είχε πρόβλημα στην μία από τις 2 κινήσεις...
Αλλάχτηκε και έκανα το σταυρό μου...
Πάτα στο google: steering shaft lower joint assembly
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 18-11-15 στις 18:38
BILL007 (19-11-15)
Πριν κάνεις ευθυγράμμιση δούλευαν όλα ρολόι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πριν κανω ευθυγραμμιση, δεν το ειχα τσεκαρει τοσο πολυ! Η αληθεια ειναι οτι ειχα κατι τζογους και ψιλα κοσκινισματα, τα οποια πλεον δεν τα εχω! Σε γενικες γραμμες ο τυπος εκανε πολυ καλη δουλεια, πλην τις αποριας που εχω για την επαναφορα! Παιρνω γνωμες απο ολους εσας και φυσικα καποια απο τις επομενες μερες θα τον ξαναεπισκεφθω!
Νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο τωρα φιλε μου...! Δυσκινητο δεν θα το ελεγα. Σφιχτο-δεμενο, ναι! Να ηταν χαλαρη πριν και να μου εκανε κοσκινισματα και τωρα να την εσφιξε, παιζει! Το θεμα ειναι ομως τι ειναι το σωστο! Για να εχει προβλημα η κρεμαγιερα, τον ρωτησα και ειπε οχι!