Αν και χάθηκε αυτός ο κ@υλωτικός ήχος τους...εξακολουθώ να θέλω να το οδηγήσω σαν τρελλός...
Αν και χάθηκε αυτός ο κ@υλωτικός ήχος τους...εξακολουθώ να θέλω να το οδηγήσω σαν τρελλός...
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
HLIAS - E36 (19-03-14)
Χάσανε ακόμα έναν οπαδό από φέτος... Αν είναι δυνατόν! Αγώνες ταχύτητας και μάλιστα Formula 1 με 1600cc, V6, τουρμπίνα και ηλεκτροκινητήρα??? Έλεος ρε παιδιά! Του χρόνου θα καίνε υγραέριο για να μην πω θα τα κάνουν υβριδικά και ένας μικρός βενζινοκινητήρας που θα δουλεύει για να φορτίζει τις μπαταρίες...!!!
Εγώ πάντως φέτος δεν θα κάτσω να σχοληθώ με αυτή την ξεφτίλα! Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση που έφτασε το συγκεκριμένο σπορ...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
BILL007 (19-03-14)
Ήδη είναι υβριδικά Ηλία! 😊
Αλλά ο κόσμος πάει μπροστά. Κάποτε όλοι θα κυκλοφορούν με ηλεκτρικά η με ότι άλλο οικολογικό.
Η F1 δεν θα πρέπει να προσαρμοσθεί στην νέα εποχή ; Πολύ περισσότερο όταν θεωρείται ο προθάλαμος της νέας τεχνολογίας;
Πάντως εμένα δεν με χαλάνε ούτε τα κυβικά ούτε οι ηλεκτροκινητήρες. Αρκεί να έχω δύναμη κάτω από το πόδι μου.
😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αντώνη είδα Μελβούρνη, και ο ήχος ήταν απογοητευτικός !
Σε λίγο δεν θα φοράνε ούτε ωτοασπίδες.
Αυτή τη στιγμή ένα BMW V10 ή ένα Ferrari δρόμου πρέπει να έχει καλύτερο ήχο από F1.
Προσαρμόστηκαν αναγκαστικά λόγω κατανάλωσης.
Πάνε οι ρομαντικές στιγμές, που ακούγαμε και ανατριχιάζαμε...
BILL007 (19-03-14), HLIAS - E36 (19-03-14), micz (19-03-14), Samaro (19-03-14)
Βασίλη μου δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές.
Όμως περνάνε τα χρόνια και όλα αλλάζουν. Οι συνομηλικοί μου θα θυμούνται φαντάζομαι τους 12κύλινδρους κινητήρες ,τα καρμπιρατέρ με τις εισαγωγές χοάνες τις ταχύτητες στο χέρι και τους οδηγούς που χαίρονταν να οδηγούν πραγματικά αμάξια.
Σήμερα με τόσα ηλεκτρονικά βοηθήματα επάνω τους χρειάζονται κομπιουτεράδες αντί για οδηγούς.
Οι εξατμίσεις είναι το λιγότερο.
😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 19-03-14 στις 15:30
Δύο διαμάντια της δεκαετίας '70
Η πρώτη της Alfa Romeo και η δεύτερη της γαλλικής Matra
doctore (19-03-14), HLIAS - E36 (19-03-14), pilot (19-03-14)