“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
Ρε νουμερα, εμεις και εμεις θα ειμαστε παλι. Δεν εκδηλωσε ενδιαφερον κανενας αλλος ακομα.
Τι να πρωτοσχολιασω...
Ο Ηλιας εχει καινουρια λαστιχα και (λεει οτι) δεν θελει να τα γ@μησει ακομα, εσυ δεν εχεις μωρο γιατι ειναι ακομα στο φαναρτζη, του Χρηστου ειναι τετρακουνα και εμενα μαουνα. Τι να παιξουμε ρε μπαγλαμα στις καντινες, εκτος απο το "ποιος θα φαει το περισσοτερο βρωμικο?"
ghost-rider (16-10-10)
1. ο Ηλιας αν κ@υλ@σει δεν υπολογιζει καινουργια λαστιχα......
2.το μωρο μου δεν ειναι στον φαναρτζη ειναι για ολικο βαψιμο!!!!
3.του Χρηστου ειναι τετρακουνα αλλα διπλωνει για πλακα λογο δυναμης!!!
4.για το S60 ουδεν σχολιο.....
5.μην με πας κοντρα στο βρωμικο για ευνοητους λογους......
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
ghost-rider (16-10-10)
Ενας φιλος απο Πατρα(καταγωγη απο Σπαρτη) ειναι admin και ιδρυτης του scirococlub. Να τους προτεινουμε συγχωνευμενη συναντηση να γινουν πατηματα?
Ακυρο. Ωραια το πεταξα, αλλα τωρα θυμηθηκα οτι αυτο το ΣΚ εχουν ανεβει Σερρες τα παιδια..
θα μπορουσαμε να χουμε κ μεις οι παλιο-αθηναιοι ενα βιντεακι απο την μαζωξη σας ωρε παλικαρια?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!