Στο labiko το πας,Άρη;
Στο labiko το πας,Άρη;
aristent (23-11-13)
Ε91 (23-11-13)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Δε ξέρω ρε παιδιά, τα πλυσίματα είναι περίεργα. Κάτι που αρέσει σε έναν μπορεί να μην αρέσει στον άλλον. Π.Χ εγώ φρικάρω σε σελφ σέρβις πλυντήριο που πήγε ο aristent. Εγώ το σίγουρο που ξέρω είναι πως αν είσαι λίγο άρρωστος στο μυαλό (σαν εμένα) κανένας δε θα σου το κάνει καλύτερο απ'οτι θα το κάνεις ο ίδιος. Εκτος κ αν χρειάζεται κάτι ειδικό σαν ατμό ή γυάλισμα.
Πάντως εχθές ήμουν Χαλάνδρι κ είδα εκεί που πάρκαρα ένα πλυντήριο, clean 4u νομίζω λεγόταν. Κ βλέπω στη πινακίδα κάτι κουλό...Βιολογικός 29 ευρώ... Πάω μέσα, κ λέω στο παιδί, να σου πω.....29 ευρώ βιολογικό τα 2 πατάκια να φανταστώ ε? Κ μου λέει όλο. Καθίσματα, πάτωμα, πατάκια. Γίνεται ρε παιδιά αυτό? Θα είναι καλό? Στα καλά μαγαζιά ο βιολογικός κάνει 150 ξέρω γω.... (σορρυ για το οφ-τοπικ Dermati)
aristent (23-11-13)
Συμφωνω απολυτως μαζι σου ....κανεις δεν το κανει καλυτερα απο εμενα
Σιγα το offtopic μιλαμε γενικα.μωρε για τις νεες τασεις και τιμες των πλυντηριων ..... οποτε μπορουμε και να το μετονομασουμε.
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
...γι' αυτο ειναι το "σελφ",το κανεις εσυ και οχι καποιος αλλος.
εκτος εαν εννοεις οτι προτιμας να το πλενεις στο σπιτι σου,που φυσικα εχει καποιες προϋποθεσεις για πλυσιμο,αυλη,ακαλυπτος,πυλ τη κλπ.....σιγουρα οχι δρομος και μαλιστα στενος με πρακαρισμενα μονιμα αλλα αυτοκινητα.....προσωπικα δεν εχω επιλογη στο σπιτι,λογο ολων των παραπανω θεματων.
kapamaru1 (23-11-13)
Ναι γι αυτό το λέω αρχηγέ μου. Με ζάλιζε ένας φίλος να το δοκιμάσω κ πήγα κ δε τρελάθηκα. Άσε που άμα έχει πολλούς γύρω μου που πλένουν, αγχώνομαι κ το κάνω πιο γρήγορα κ ατσούμπαλα.
Ευτυχώς εγώ έχω πυλωτή οπότε μπορώ να το γλύφω ώρες με τον καφέ μου
Το μόνο που του δίνω τρελό + είναι το απιονισμένο νερό.
Αλλά γενικά πιστεύω πως μόνος σου κ σπίτι σου κάνεις 3 φορές καλύτερο αποτέλεσμα απ'το να κάτσεις εκεί. Αλλά προφανώς αν δεν υπάρχει ο χώρος τότε είναι μονόδρομος...
aristent (23-11-13)
εγω το πηγαινα για νανοκαθαρισμα σε ενα πλυντηριο μιας και τα πακι που δουλευαν ηταν πολυ κοντοι...δεν εκαναν καλη δουλεια.
Ετσι τωρα παω στον φιλο μου τον Mαικ (Μιχαλης330) που ειναι ψηλος και εχει ολα τα κολπα, με ενεργους αφρους και σπατουλες ,καληηηη πελατεια!!!!!!., ασχετο,και μου το εκανε τζιτζιλονι.
kapamaru1 (23-11-13)