καλοταξιδο Νικο !
καλοταξιδο Νικο !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
nik200 (28-10-11)
Πέρα από τις θολόμπαρες ΜΗΝ αμελήσεις να το δέσεις και από κάτω.
Υπάρχει ένα κατάστημα (αμερική) που δίνει κάτι φοβερές μπάρες και για τα εμπρός ψαλίδια αλλά και μια φοβερή πίσω.
Μου είχε στείλει ο TSAF και νομίζω αυτή φόραγε και αυτός ή στο Ε30 με το Μ3 μοτέρ και στο κάμπριο της μητέρας του.
Επίσης πάρε από την BMW την ενίσχυση που είχαν τα κάμπριο από κάτω,δεν μπορώ να το βρω τώρα στο bmwfans.info, αλλά δεν είναι ακριβό.
nik200 (28-10-11)
καλόριζικο Nik και καλα ντριφταρισματα
Powered by
nik200 (28-10-11)
επισης στην πορεια θα γινουν και αλλες δυο αλλαγες οι οποιες ειναι εξισου σημαντικες..
1)αλλαγη κρεμαγιερας απο ε36 γιατι του ε30 ειναι αρκετα αργη..
2)αλλαγες στην αναρτηση πισω οπωςδηποτε διοτι οταν χαμηλωνει το ε30 αποκταει καμπερ, κατι το οποιο ειναι τελειως λαθος για drift..φυσικα με την αναρτηση θα πειραματιστουμε αρκετα μεχρι να βρουμε το ιδανικο..και φυσικα θα παμε σε αμιγως driftadikh λυση..ειτε φτιαχτες, ειτε καποια καλη aftermarket..ιδωμεν..
Μεγειές Νικ!
Να βάλεις οπωσδήποτε την κρεμαγιέρα... Αλλά κράτα λίγο της μάνας του (μεγάλο σχολείο)
Αν θες να δεις πως είναι Ε30 με κρεμαγιέρα απο 36 πες μου να ερθω μια μέρα μετο 30αρι.
Επίσης ότι βγάζεις απο το αυτοκίνητο παρακαλώ ενημέρωνε με!
nik200 (28-10-11)
Ρε συ Νικο, αυτό είναι γιά βιτρίνα ! Πίστα θα τι βαλεις εσύ ...?
Με γειά και να το χαρείς όπως θέλεις !
nik200 (28-10-11)
Καλοριζικο Νικολα,το εχω δει απο κοντα στην Δουκισης Πλακεντιας μια μερα πισω απο τα Βριλησσια και φαινοτανε καλο το αμαξι,ελπιζω να φυγουνε τα αυτοκολλητα και οι λευκες καρδιες και ζαντες!!!!!!!!
Aκολουθω και εγω προσεχως με δικο μου track day project διαφορετικης φιλοσοφιας και προσανατολισμου.
insane in the ///Midbrain
nik200 (29-10-11)
Νικο πες μου κατι,ποσο καιρο ειναι 3,5λιτρο το αμαξι ξερεις???
Μηπως ειναι φτιαγμενο προσφατα και ο προηγουμενος το ειχε παρει εντελως νορμαλ απο εναν στην Αγ.Παρασκευη δημοσιογραφο του ειδικου τυπου που το ειχε στον Πειραια???Ειναι χωρις οροφη????Ειναι φταιγμενο τον τελευταιο χρονο????
Εχω την εντυπωση οτι το σασι το ξερω οταν ητανε νορμαλ και ειχα παει να το παρω απο τον προ-προηγουμενο ιδιοκτητη του.Αν ειναι αυτο θα φοβηθω τον εαυτο μου πραγματικα!!!!!!!!!!
insane in the ///Midbrain
Καλοταξιδο....ο προηγουμενος που το ειχε ειναι φιλος αλλα δεν ξερω ποιος το ειχε πριν κλπ..
Παντως το μοτερ του ειναι οντως φρεσκο...!
nik200 (29-10-11)