Νερακι του θεου . . .
Εβαζα στο 36αρι που ειχα γυαλιστικο και μετα απο καιρο ασπρισε . . .
Οποτε και στα 3 46 αρια που ειχα μονο νερακι . . .
Νερακι του θεου . . .
Εβαζα στο 36αρι που ειχα γυαλιστικο και μετα απο καιρο ασπρισε . . .
Οποτε και στα 3 46 αρια που ειχα μονο νερακι . . .
ειναι σηγουρα αυτα ολα? και εγω ηθελα να βαλω αλλα μετα ελεγα αστο καλητερα!!
Όλα πολύ σωστά σχόλια.
Προσωπικά χρησιμοποιώ το βινίλ & ράμπερ κερ δύο φορές το χρόνο και ενδιάμεσα εβδομαδιαίο σκουπισματάκι με ειδικό συνθετικό δέρμα για εσωτερικό χώρο, πάντα βρεγμένο με νεράκι και στημένο καλά.
Δείτε όμως εκτός από την απαίσια γλίτσα που σας προσφέρουν τα γυαλιστικά ταμπλώ, τι άλλη ζημιά μπορούν να προξενήσουν....
Το συγκεκριμένο είναι σημερινό, αλλά πιστέψτε με, έχω δει μέχρι και λιωμένα / παραμορφωμένα ταμπλώ από διάφορα "ειδικά" σπρέϋ περιποίησης.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!
Δεν έχω ιδέα τι είδους γυαλιστικό ήταν αυτό που έκανε αυτή τη ζημιά.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη τους αφήνεις να σου βάζουν τίποτα στο ταμπλώ και να το συντηρείς μόνος σου σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες.
Τα υλικά που έχουν (τα περισσότερα) πλυντήρια είναι γενικά αμφιβόλου ποιότητας.
chrisE46 (29-04-10)
παιδια δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει αλλα εγω χρησημοποιω το NXT gen της meguiars και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!δεν γυαλιζει δεν πιανει γλιτσα και ζοντανευει παρα πολυ τα πλαστικα!!βεβαια τωρα θα κανω και δοκιμη το 40 της ιδιας εταιρειας να δω τι κανει και αυτο!!!
ΥΓ μπορει να εχω και ολη τη σειρα της meg απο επαγκελματικα και ερασιτεχνικα προιοντα!!με την βλακεια που με δερνει.......
Κώστα, παραείναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που χρησιμοποιείς το εν λόγω προϊόν, με αποτέλεσμα να χάνεται η προστασία που προσφέρει. Τουλάχιστον ανά τρίμηνο πρέπει να εφαρμόζεται.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στα γαλακτώματα που τρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το ταμπλό και στα σιλικονούχα σπρέυ που προσφέρουν προσωρινά έντονη λάμψη και μακροχρόνια το ξηραίνουν και το καταστρέφουν. Τα δεύτερα, πρέπει να αποφεύγονται οπωσδήποτε, αφού πέρα από το αμφιβόλου ποιότητας αισθητικό αποτέλεσμα, μόνο ζημιά μπορεί να κάνουν. Τα πρώτα όμως, όπως το natural dressing της poorboys, το aeroprotectant της 303, το NXT της meg και αρκετά ακόμα, είναι ποιοτικά προϊόντα που κάνουν καλό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και προσφέρουν και ένα ωραίο οπτικό φινίρισμα.
Κατα συνέπεια, καλό είναι να περνάμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, με τα ειδικά γαλακτώματα, 4-5 φορές το χρόνο (ή και συχνότερα, ανάλογα το προϊόν και το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε), χωρίς κανένα φόβο, το αντίθετο μαλιστα, αρκεί το προϊόν που χρησιμοποιούμε να είναι ποιοτικό και να μην περιέχει σιλικόνη.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Το κάναμε να συνέλθει κάπως σήμερα και με λίγη ακόμα φροντίδα αύριο θα γίνει πολύ καλό. Όχι τέλειο όμως.
Θα ανεβάσω φωτό και αύριο όταν τελειώσω.
Για το ΝΧΤ έχω πολύ καλή άποψη, αφού προσφέρει ωραίο οπτικό αποτέλεσμα, αντηλιακή προστασία και δεν μαγνητίζει ιδιαίτερα τη σκόνη. Το Μ40 πάλι, της ίδιας εταιρείας, είναι καλό προϊόν, αλλά πολύ πιο εξειδικευμένο για ελαστικά, τσιμούχες κοκ. Έχει πιο μεγάλη αντηλιακή προστασία από το ΝΧΤ, αλλά λάμπει αρκετά πιο πολύ και μαγνητίζει περισσότερο τη σκόνη. Αν θες, κάνε και μόνος σου μια δοκιμή, πάντως σου προτείνω να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το ΝΧΤ για το ταμπλό και το Μ40 για τσιμούχες κλπ.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
gyiama (29-04-10)