μια ερωτηση:τα τελευταια Ζ3 δεν φορουσαν καντραν απο Ε46?αν ειναι σωστο τοτε Βαγγελη καταλαβαινεις που παει το μυαλο μου................!!!!!
μια ερωτηση:τα τελευταια Ζ3 δεν φορουσαν καντραν απο Ε46?αν ειναι σωστο τοτε Βαγγελη καταλαβαινεις που παει το μυαλο μου................!!!!!
Και να γινόταν (που το θεωρώ απίθανο) να μπούν τα όργανα του Μ3 Ε46, δεν θα το ήθελα γιατί το στροφόμετρο του Μ3 Ε46 δείχνει μέχει και 9000 RPM και το δικό μου (ακόμα και αν το ανεβάσω ακόμα λίγο) δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει τις 7200, οπότε το "κενό" μεγάλο... (ενώ στο Μ3 Ε36 το κόκκινο ξεκινάει απο 7000, εκεί που σταματάω εγώ, και τελειώνει στις 8000).
Επίσης προτιμώ το μαυρο φόντο σε σχέση με το γκρί (αν και στο Ζ3Μ με τον S54 το φόντο ήταν γκρί)
Δείτε λίγο τις κάτωθι εικόνες για να καταλάβεται τα περί ασυμβατότητας του πίνακα οργάνων του Μ3 Ε36 (1η εικόνα) με αυτόν του Μ3 Ε46 (2η εικόνα).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VanVIC : 31-10-10 στις 21:11
χεχε...εσυ μας οδηγεις !!
Ψαξε καλα και ξερεις εγω απο πισω εκ του ασφαλους !!
αχαχα
Τι να κανουμε ετσι ειναι οταν εχεις διαφορες ανυσηχιες !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
ρωτησατε το μανωλη αν γινεται?
Ατυχήσαμε παιδες! Ειμαι στο Μανώλη, υπαρχει πρόβλημα και με το φλοτέρ καυσίμων και με το κοντέρ για του Ε46 Μ3 τα όργανα. Για το Ε36 Μ3 το ξεχνάς δεν υπάρχει κανάλι can-bus. Το μόνο που θα δούλευε είναι του Ζ3 Μ roadster με S54 κινητήρα ... το οποίο όμως ...δεν έχει θερμοκρασία λαδιού
Βαγγέλη το ψάξαμε λιγάκι παραπάνω για το πως και τι.... για να μπουν τα όργανα του Μ3 Ε46 στο δικό σου θέλεις μονάδα DSC από το Ε46 Μ3 γιατί στο δικό σου (Ε36) ο αισθητήρας του ταχύμετρου είναι πάνω στο διαφορικό, ενώ στο Ε46 Μ3 τα σήμα του ταχύμετρου έρχεται από τη μονάδα DSC/ΑΒS κάτι που λογικά σημαίνει ότι αποκτάς και τις λειτουργίες DSC του Ε46 Μ3!
Το θέμα με το φλοτέρ λύνεται με μια τροποποίηση στην πλακέτα...
BILL007 (25-08-20)