το να πουλησω το διλιτρο δε κερδιζω τιποτα.αντιθετως χαριζω για 400 ευρω ενα μοτερ που δουλευει αψογα.δε σωνομαι!
το θεμα τσεπης ειναι σχετικο κ θα σου πω γιατι,το ολο θεμα ανοιγει διοτι καποιος χρωσταει σε ενα φιλο μου κ δεν εχει μετρητα αλλα ασχολειται με bmw.κ εκει ερχομαι εγω,να πατσισουνε τα λεφτα με μετετροπη της αρεσκειας μου κ μετα να τα δωσω εγω λιγα λιγα στο φιλο.αν τελικως συμφωνησουνε!!!
δημητρη σου απανταω πριν σε αυτο που λες,αλλα ναι m5 ειναι τρελα.συμφωνω....αλλα.....
η εξατμιση δε μου λεει τιποτα.το καπο ειναι το προβλημα μου.κ ναι εχεις απολυτο δικιο για τις μετροπες κ ολα αυτα που λες κ καπου υπαρχει κ αυτο μεσα στο μυαλο αλλα να σου πω κατι ειλικρινα....με τοσο μαμησι που μας ριχνουν δυστυχως δεν με πιανουν συναισθηματισμοι ευκολα.απλα οπως κ με το 2λιτρο ετσι κ με ολα τα οχηματα μου προσεχω.διοτι το βαρος του να εχεις χτυπησει ανθρωπο ειναι το χειροτερο πραγμα απο οποιοδηποτε χρεος οικονομικο.αλλα εχεις δικιο το παραδεχομαι!!!!
πραγματικα για αυτο το κρατος δεν διαθετω ουτε λεπτο απο τη ζωη μου παραπανω.για σενα που μου λες τη σεβαστη αποψη σου διαθετω ολη μου τη μερα να σε εξυπηρετησω κ ας μην σε ξερω.λεφτα δεν εχω το αναφερω παραπανω.ειπα κ στην αρχη,βρεθηκα στη μεση κ ΙΣΩΣ βγαλω κατι!κ ναι σε πολλα φταιει το κρατος.σπρωχνουν το κοσμο εδω κ χρονια στην απατεωνια κ στη λαμογια.220 ευρω διαφορα δεν ακουγεται το τραγικο αλλα μεσα στο χρονο θα μου ζητησουν νταβατζιλικι αλλα 1220 για οποιδηποτε μαλακια προυπολογισμο τους κατεβει.με νιωθεις???
συμφωνω καπως με την τοποθετηση σου αλλα βασικα νομιζω οτι σε καλυψα
παραπανω.