Αρχικό μήνυμα απο
Koyotte
Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη εγώ ή να μου ζητήσουν στις κάτωθι περιπτώσεις:
-ερώτηση σε εξουσιοδοτημένο για αλλαγή στο καπάκι της χειρολαβής συνοδηγού: κόστος 150+ ευρώ γιατί και καλά έπρεπε να βγει όλο το πάνελ της πόρτας....αλλάχθηκε μέσε σε 1 λεπτό σε εξειδικευμένο με κόστος ανταλλακτικού μόνο 11 ευρώ
- μικρή διαρροή από αντλία κενού, αλλαγή εξωτερικής φλάντζας 100+ ευρώ σε εξειδικευμένο, ξανάρχισε η διαρροή μου είπαν αλλαγή ολόκληρης της αντλίας 550+. Αλλάχθηκε σε άλλο εξειδικευμένο εξωτερική και εσωτερική, πρόβλημα τέλος, 80 ευρώ με φπα
- Τοποθέτηση μπαταρίας από εξειδικευμένο.Αποτέλεσμα να χάσω το aux-in. Ερώτηση σε εξουσιοδοτημένο, το αυτοκίνητο λέει θέλει update ολόκληρο και όχι μόνο το r/cd αλλά μπορεί να κάψει κάποιον εγκέφαλο και θέλει 3-4 ώρες κλπ κλπ. Το πάω σε άλλο εξουσιοδοτημένο, σε 20 λεπτά ήταν έτοιμο, κόστος τσάμπα
-Αλλαγή εξωτερικής τσιμούχας παρ μπριζ (εκεί που εφάπτεται με ουρανό), εξειδικευμένο αλλά και γνωστότατο glassοκατάστημα λένε βγαίνει όλο το παρ μπριζ και με κίνδυνο καταστροφής του, (κόστος αν θυμάμαι καλά άνω των 80) κλπ κλπ. Αλλάχτηκε σε εξουσιοδοτημένο με κανα 30αρι σε χρόνο dt και φυσικά χωρίς να βγει το παρ μπριζ
Κάποια τα έχω αναφέρει παλιότερα εδώ μέσα, κάντε τη σούμα αν κάποιος χρειαζόταν τα ίδια τι θα πλήρωνε. Τώρα, αν ορισμένοι λένε και παπάντζες για να το παίξουν έξυπνοι ή γιατί θέλουν να προωθήσουν τον α, β δικό τους, απλά ας είμαστε προσεκτικοί, όσο γίνεται...