Καλωσηρθες φιλε μου στην παρεα μας! Εμενα αυτο το πρωτο που ποσταρες κατι μου θυμιζει... Δεν ειμαι 100% βεβαιος ομως...
Καλωσηρθες φιλε μου στην παρεα μας! Εμενα αυτο το πρωτο που ποσταρες κατι μου θυμιζει... Δεν ειμαι 100% βεβαιος ομως...
Δες κ αυτο.....
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6463553/
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Είναι 3λιτρο αυτό και ο φίλος μας είπε ότι max 2500 κυβικά μπορεί να φτάσει!!
Detailing Madness
U.S.National Debt Clock
BILL007 (10-07-16)
U.S.National Debt Clock
Haahahahhaa!! Και να πεις οτι η τιμη ειναι λογικη αντε στα κομματια να παει το παλιαμπελο. Για look M5 τοσα λεφτα ουτε στη δευτερα παρουσια! Φιλε που ψαχνεις σορρυ που στο “χαλαμε“, αλλα καποια πραγματα που τα γνωριζουμε τα γραφουμε. Για το budget που διαθετεις υπαρχουν ευτυχως πολλα αυτοκινητα! Keep searching!
Βασιλης (12-07-16)
Λοπον φιλε μου λατρευω το Ε60.. Πραγματικα ομορφο και δινει κυρος ..
Ειμαι ο ευτυχης κατοχος εναο 2009 Ε60 530i xDrive LCI που αγορασα μεταχειρισμενο αρχες του 2012.
Το πηρα απο χερι με 95Κ χλμ σε παρα πολυ κατασταση για 15.000¤!!
Οχι και ασχημα για αυτοκινητο ουτε 3 χρονων..
Λοιπον εχει τα θεματακια του οπως και πολλα αλλα αυτοκινητα.. κυριο προβλημα οι πολλαπλασιαστες .. τους αλλαξα 2 φορες ολους στα 4 χρονια που το εχω και τωρα μαλλον παω και για αντλια βενζινης.. Τωρα ειμαι στα 140Κ χλμ.
Το πηρα σαν κυριο οικογενειακο.. Εχω 2 παιδια και σχεδον καθε φορα που το βαζω μπρος ειναι και τα παιδια μεσα οποτε πολλες πολλες καγκουριες δεν κανω.
Wolf
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Wolfgeorge : 11-07-16 στις 02:12
aristent (11-07-16), BILL007 (11-07-16), E60_Arkadia (11-07-16), Konstantinos E60 (11-07-16), PetrosK (11-07-16)