[QUOTE=nino X3;66447]πιθανες λυσεις
4) καλυψη με καποιου ειδους μεμβρανη καρμπον κλπ
4) nino έχει από επάνω ένα είδος μεμβράνης σε ματ αυτό μου ξεφλουδίστηκε και από κάτω είναι βαμμένο μαύρο γυαλιστερό, υπάρχει μεμβράνη σε ματ που να μπορέσω να το καλύψω?
o monsta νομιζω ειναι ο καταλληλος να απαντησει σε αυτο...
Παντως αν ειναι τοσο "ευαισθητα" και ξεφλουδιζουν δεν αξιζει να αγορασεις καινουργια...
Εγω θα τα εβαφα απο την αρχη...
Κωστα νομιζω οτι θα "χαλαγε" το συνολο ,αλλα παλι αυτα ειναι γουστα και αν σε σενα αρεσει καντο.
Για το βαψιμο ολα γινονται το μονο που δεν γνωριζω ειναι ποσο θα κρατησει και αν θα ξαναξεφλουδισει.
Η διαφορά στην τιμή τουλάχιστων όσον αφορά το Ε60 ήταν απ'οσο θυμάμαι
μηδαμινή !! Και το δικό μου σιγά σιγα ξεκίνησε να ξεφλουδίζει και επειδή κάποια στιγμή μου την έδωσε το ξεφλουδισα όλο μόνος μου και ήταν
όπως προανέφερες και εσυ μαυρο γυαλιστερό.....αλλα η ψώρα ψώρα....χαχα
Το πήρα απο αντ/πεία της Θεσ/νίκης αλλα νομίζω οτι οι τιμές είναι
ίδιες παντού.Κάνε μια ερώτηση με ένα τηλ. δεν χρειάζεται να πας απο εκεί !!
Παντως μην βάλεις το ίδιο γιατι θα έχεις τα ιδια.Για βάψιμο επίσης θα σου έλεγα ναι !!!!
Η καλύτερη λύση είναι να τοποθετηθεί μια μεμβράνη, σε ό,τι χρώμα μας αρέσει (αν και μαύρο πιστεύω ότι είναι το ιδανικό) και τέλος.
Κοστίζει ελάχιστα και έχει πολύ αυξημένη αντοχή σε σχέση με το ψευτοϋλικό που χρησιμοποιεί η bmw το οποίο φεύγει για το τίποτα.
Ακόμα και καινούριο να βάλετε, καλό είναι να μπει μια μεμβράνη από πάνω για να το προστατεύει..
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
kostasxan (22-06-10)