BILL007 (31-10-15)
Για αγραφο λεω και εγω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κοίτα όπως είπε τα πράγματα ο Mike είναι, αν πας για πολλά...Ασε που αμα πας για πολλά το καθημερινό χαρακτήρα του αυτοκινήτου ξέχασε τον...
Αν μείνεις σε χαμηλό boost 0.4 και για να ρίξεις το κόστος πάς και στη μεριά του κινέζου,οπότε παλεύεται το θέμα...
Απο προγραμματισμό ποιον έχεις υπόψιν σου? Αν θες μπορείς να πεις δημόσια ή να μου στείλεις ένα pm
Pp-performance ονομαζεται...
BILL007 (31-10-15)
Η προσωπικη μου αποψη ειναι μακρυα απο Churbo (ετσι ονομαζουμε τα china turbo). Βαλε Garrett, 3Κ, ΙΗΙ κτλ αλλα οχι κινεζικο. Τα υπολοιπα και κινεζικα να ειναι (που ειναι) αν δεν εχουν προβληματα στην τοποθετηση/εφαρμογη, για μια low boost εφαρμογη, μια χαρα ειναι.
Αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπει Garrett... Για να το ξεκαθαρισω και να καταλαβετε τι θα ηθελα... Σκεφτομουν καταρχας να το πουλησω και να αγορασω κατι πιο μεγαλο με πιο πολλα ps... Αλλα, δεν προκειται να δωσω στους γερμανους 2000 και 2500 ευρω για ασφαλειες κτλ... Καλυτερα να κρατησω το e46 να δωσω 7-8k και να το φτασω στα αλογα που θελω... Και εννοειται να γινει σωστη δουλεια γιατι τον χρονο μια φορα κατεβαινουμε στην πατριδα... Μην μας κανει "νερα"
Οσα νομιζεις οτι θα σου κοστισει ακομα και το ψευτοτουρμπισμα
υπολογισε αλλο ενα τριχιλιαρο για να εισαι μεσα!
Και αν δεν θα σου αρεσει το φστ του 0,45 και θελεις μετα κατι σε φφφφφφφσσσσσσσσσ του 1+ bar βαλτα επι 3.
Αν δεν πειθεσαι ευχαριστως να σου γραψω μια λιστα κατεβατα.
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (31-10-15), chrisgiapz3 (03-11-15), diosak (01-11-15), GiorgosT (31-10-15), nik200 (01-11-15)