Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Θέμα: Μεταβίβαση αυτοκινήτου - διαδικαστικά

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

φίλε αμα φοβάσαι ότι θa σ κάνει ο πωλητής μλκια κάνε συμφωνία μαζί του ότι η μεταβίβαση θa γίνει με παρακράτηση κυριότητας κ οταν πάρεις την άδειά στ χέρια σου πλήρωσε του κ εκείνος απο την μεριά του θa σου δώσει μια υπεύθυνη δηλώσει με γνήσιο υπογραφής του ότι δεν εχει καμία απαίτηση απο σένα με την οποία θa πας στ υπουργείο κ θa πάρεις την κυριότητα του οχήματος + μην ξεχάσεις να κάνετε κ ακόμα απο μια υπεύθυνη δήλωση με το πόσο αγορας για τ εφορεία μην τον ψάχνεις μετά
    για μεταβίβαση θες τ ταυτότητα σου κτεο τέλη κυκλοφορίας κ τ άδειά κυκλοφορίας του οχήματος + παράβολο + μπορεί να χρειαστείς έναν φάκελο εάν το αυτοκ ειναι απο άλλο νομό-περιφερια

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν το αμάξι έχει παρακράτηση κυριότητας αλλά ο ιδιοκτήτης έχει εξοφλήσει την τράπεζα και έχει πάρει το χαρτί και έχει πάρει και το χαρτί απο την αντιπροσωπεία οτι δεν οφείλει, απλά δεν τα έχει καταθέσει στο υπουργείο για να πάρει την καθαρή άδεια στο ονομά του? τι γίνεται?

μπορεί να γίνει μεταβίβαση κια να έρθει σε μένα η άδεια χωρίς παρακράτηση ή πρέπει να γίνει πρώτα η διαδικασία της άρσης?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το αμάξι έχει παρακράτηση κυριότητας αλλά ο ιδιοκτήτης έχει εξοφλήσει την τράπεζα και έχει πάρει το χαρτί και έχει πάρει και το χαρτί απο την αντιπροσωπεία οτι δεν οφείλει, απλά δεν τα έχει καταθέσει στο υπουργείο για να πάρει την καθαρή άδεια στο ονομά του? τι γίνεται?

μπορεί να γίνει μεταβίβαση κια να έρθει σε μένα η άδεια χωρίς παρακράτηση ή πρέπει να γίνει πρώτα η διαδικασία της άρσης?
    Νομιζω θελει χαρτι αρσης παρακρατησης απο την τραπεζα.....μετα δεν υπαρχει θεμα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Σχετικα με την παρακρατηση: Πριν 2 χρονια πηρα μεταχερισμενο scooter από ιδιώτη. Επειδη δεν διεθετα ολο το ποσο και ηθελα να ειναι κι αυτος διασφαλισμενος, αποφασίσαμε να το μεταβιβάσουμε με παρακρατηση στο ονομα μου. Σε 2-3 μηνες το εξοφλησα, η παρακρατηση ομως εμεινε γιατι το αμελησα, εφυγα απο το νησι που ημουν και τωρα, 2 χρονια μετα εμαθα πως αυτος ο ανθρωπος σκοτωθηκε σε τροχαιο (RIP, νεος ανθρωπος...).
    Απο ποιον θα παρω χαρτι εγω τωρα για την αρση της παρακρατησης;
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικα με την παρακρατηση: Πριν 2 χρονια πηρα μεταχερισμενο scooter από ιδιώτη. Επειδη δεν διεθετα ολο το ποσο και ηθελα να ειναι κι αυτος διασφαλισμενος, αποφασίσαμε να το μεταβιβάσουμε με παρακρατηση στο ονομα μου. Σε 2-3 μηνες το εξοφλησα, η παρακρατηση ομως εμεινε γιατι το αμελησα, εφυγα απο το νησι που ημουν και τωρα, 2 χρονια μετα εμαθα πως αυτος ο ανθρωπος σκοτωθηκε σε τροχαιο (RIP, νεος ανθρωπος...).
    Απο ποιον θα παρω χαρτι εγω τωρα για την αρση της παρακρατησης;
    Απο την τραπεζα που το εξοφλησες, αφου πας με την αδεια που λογικα ειναι στο ονομα σου.....(και τις αποδειξεις που πληρωνες τις δοσεις)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρώτα θα πρέπει να βγει νεα άδεια στο όνομα του.
    Με τη βεβαίωση άρσης της παρακρατησης στα ΚΕΠ και μετα να μεταβιβάσει την κυριότητα.
    Παλιά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα,στις ΔΟΥ έκαναν μεταβιβάσεις με μόνο την επισυναψη της άρσης.
    Αλλα ακόμα και αν το κάνουν, μη το δεχτεις. Πολλα προβλήματα και πολλα λάθη.
    Θα σας γράψω αναλυτικά περίπτωση δική μου όταν βρεθώ σε pc.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω θελει χαρτι αρσης παρακρατησης απο την τραπεζα.....μετα δεν υπαρχει θεμα
    το χαρτί απο την τράπεζα υπάρχει...
    απλά δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να γίνει η άρση της παρακράτησης και να εκδοθεί νέα άδεια και στη συνέχεια να γίνει η μεταβόβαση ή αν μπορεί να γίνει καταθέτοντας ολα αυτά τα χαρτιά ταυτόχρωνα και να εκδοθεί η νέα άδεια στο ονομά μου χωρίς παρακράτηση.

Rides
    0

Προεπιλογή

το χαρτί απο την τράπεζα υπάρχει...
    απλά δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να γίνει η άρση της παρακράτησης και να εκδοθεί νέα άδεια και στη συνέχεια να γίνει η μεταβόβαση ή αν μπορεί να γίνει καταθέτοντας ολα αυτά τα χαρτιά ταυτόχρωνα και να εκδοθεί η νέα άδεια στο ονομά μου χωρίς παρακράτηση.
    Νομιζω οτι γινεται ταυτοχρονα.....μια ερωτηση σε ενα ΚΕΠ θα σε γλιτωσει και απο τρεξιμο

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο την τραπεζα που το εξοφλησες, αφου πας με την αδεια που λογικα ειναι στο ονομα σου.....(και τις αποδειξεις που πληρωνες τις δοσεις)
    Δεν εγινε μεσω τραπεζας, στο μιλητο ηταν. Ουτε αποδειξεις υπαρχουν, οχι μονο για το υπολοιπο που του ειχα δωσει, ουτε καν για το αρχικο ποσο!
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εγινε μεσω τραπεζας, στο μιλητο ηταν. Ουτε αποδειξεις υπαρχουν, οχι μονο για το υπολοιπο που του ειχα δωσει, ουτε καν για το αρχικο ποσο!

Τραβα σε δικηγορο

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP