κωστα δεν το εχω μαζι μου το αμαξι.φοβηθηκα να το παρω και ειναι κορδελιο.ασε που σημερα δε προκειτε να με αφησουν να πεταχτω ουτε μεχρι τον παπαδοπουλο να παρω αντιψυκτικο να βαλω για να το μετακινησω λιγο..
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
νομιζω οτι θυμαμαι ποιο βιδακι λες.αν ειναι μεχρι τοσο αργα μορει να παω και απο εκει.απλα ο παπαδοπουλος ειναι διπλα.
απο οτι θυμαμαι ηbmw εδινε ενα "χαπι" που το διαλυεις σε απιονισμενο νερο για το ψυγειο.μηπως κατα λαθος γνωριζει κανεις το κωδικο ωστε να βαλω και να το μετακινησω(θα στειλω φιλο μαλλον να παρει και επειδη ειναι τοσο ασχετος που μπορει να παει στην αντιπροσωπεια της merc καλυτερα να του δωσω ακριβως τι να παρει)
GEORGE316 (10-10-11)
Άκου φίλε τι θα κάνεις γιατί έπαθα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πριν 10 μέρες! Πηγαίνεις αμέσως στον πλησιέστερο κοτσοβολο, μπαίνεις μέσα, ταμπέλα λευκές συσκευές, χαμογελαστός πωλητής και τσιμπάς ένα ψυγειάκι bluesky σένιο με 99.99 ευρώ μονο και άσε όλους τους παραπάνω να λένε! Ελπίζω να σε βοήθησα.......... τουλάχιστον να γέλάσεις!
Γιωργο αν φταιει το ψυγειο τσιμπα κανα Mishimoto απο εξω
αυτο τι ακριβως ειναι?τι κανει περιπου τιμες?ρωταω γιατι ειμαι ασχετος για αγορες απο εξωτερικο