sympether with chiefτης
Αν γουσταρεις ήχο και 10-12 αλογακια πάω πάσο
Αν μου περίσσευαν μπορεί,
Αλλά κ πάλι θαβαζα εκκεντροφορους καταρχάς.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Thomelef (25-03-13)
Μαλιστα..Αν θυμαμαι καλα γιατρε ειχες βαλει και προγραμμα Evolve-R σωστα?
Πως ειναι μεχρι στιγμης το αυτοκινητο? δεν εχεις καποιο θεμα πουθενα έτσι?
και μιας και το θυμήθηκα τι βενζινης βαζεις? απλη 95 ή 100άρα? Θελω να πω οτι ας πουμε το μαμα βαζεις απλη 95 κανονικα, εσυ με τον προγραμματισμο αλλαξε κατι? δουλευει κανονικα με απλη 95 ή θελει 100άρα άσχετα αν εσυ εβαζες και βαζεις 100άρα..Ηθελα αν ξερεις να μου λυσεις αυτη την απορια..
Παντως αν ειναι σε λογικη τιμη θα εισαι σουπερ..Σε συνδιασμο και με τον προγραμματισμο σου θα ειναι καλη φαση..
Αυτό το ειδα.
Σε κόντρα η στο δρόμο βοηθάει;
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
σε κόντρα θα βοηθούσε αν άλλαζε αισθητά πιο γρήγορα απ'ότι μαμά. οπότε, δεν βοηθάει πουθενά σε πάτημα.
στον δρομο βοηθάει αν είσαι σε κάνα επαρχιακό δίκτυο, ή σε καμμιά διαδρομή που σου αρέσει να τρέχεις. σου δίνει ένα κλίκ πάνω στην αίσθηση και στον τρόπο οδήγησης.
καταρχήν σε κατεβάσματα δεν έχεις μπλοκάρισμα των πίσω τροχών σε κλειστά κομμάτια.
γενικά αν δεν οδηγήσεις σε διαδρομή ένα σι ες ελ για να καταλάβεις την διαφορά, μπορούμε να γράφουμε εδώ πέρα για καμμιά βδομάδα και άκρη να μην βγάζουμε.
γενικά πάντως και ανάλογα με το κόστος πάντα, είναι μια αναβάθμιση που αξίζει. αρκεί να μην ξεπερνά τα 300 - 400 ευρώ. παραπάνω, θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία.
πάντως αν εσύ γιάννη θέλεις αναβάθμιση για πατήματα, να πάς στον σκανδάλη να σου περάσει το δικό του πρόγραμμα που θα σου ρίξει τις στοφές στις 1700 για το λοντς κοντρόλ. θα κάνεις εκκίνηση και το αμάξι θα κάνει σούζα.
το έχω βάλει εγώ, και η διαφορά στα ξεκινήματα είναι τραγική.
sympether with chiefτης
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold