πολυ ωραια ειναι τα Ericsson αλλα σαν να εμεινε λιγο πισω σαν τεχνολογια, πως γινετε παιδια να μην εχουν βγαλει ακομα Ericsson με 2 καρτες? ολο Ericsson επερνα αλλα απ οταν εβγαλε η samsung dual sim δεν την αλλαζω με τιποτα, πολυ πρακτικη ειναι
πολυ ωραια ειναι τα Ericsson αλλα σαν να εμεινε λιγο πισω σαν τεχνολογια, πως γινετε παιδια να μην εχουν βγαλει ακομα Ericsson με 2 καρτες? ολο Ericsson επερνα αλλα απ οταν εβγαλε η samsung dual sim δεν την αλλαζω με τιποτα, πολυ πρακτικη ειναι
Kostas_1 (25-06-10)
Ναι, κανει. Καλυτερα απο το Ν81 που ειχα, οχι ομως οπως αυτα με τη μεγαλυτερη οθονη. Δεν ηταν και η 1η μου προτεραιοτητα....Ολη μερα ιντερνετ και Πισι...
Με αντροιντ λειτουργικο ειναι . Δεν νομιζω οτι ειναι πισω σε τεχνολογια.
Η Κοσμοτε δινει σιμ που εχει 2 νουμερα μαζι (ετσι το εχω...) και φανταζομαι και οι αλλες εταρειες θα το κανουν αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 22-06-10 στις 22:31
υπαρχει απο ολες τις εταιριες... εγω το εχω περιπου 4 χρονια στην wind.
Kostas_1 (24-06-10)
Για να γραψω και τις εφαρμογες που εχω περασει απο το Android market και απο αλλου...
-Προγραμμα Πλοηγησης GPS με χαρτες για να μην εξαρτωμαι απο το δικτυο
-Bluetooth file tranfer
-Ultimate Voice recorder
-Unit Converter
-Flash light
-Πυξιδα
-File Manager
-Bar reader
-Σκακι
-Τριλιζα
-Νταμα και κατι αλλα παιχνιδια
Υπάρχουν και ενα σωρο άλλες που βαριεμαι να ψαχνω...
Monsta (24-06-10)
σου δινει 2 νουμερα φιλε μου αλλα οταν θελεις να παρεις τηλ απο το 2 πρεπει να κανεις καποια διαδικασια που χρειαζετε αρκετο χρονο, και οταν σου στελνουν μηνυμα στην 2η γραμμη πρεπει να κανεις την αλλαγη για να χτυπησει στο κινητο σου, αυτο ειναι καλο μονο οταν σου περνουν τηλ και οχι οταν θελεις να παρεις η να στειλεις μηνυμα, αυτα που αναφερω ισχυουν η εχει αλλαξη κατι????????
Σωστο, αλλα δεν ειναι θεμα 2-3 δευτερολεπτα
Οταν σε πέρνουν τηλεφωνο κανει αυτοματο transfer απο το ενα νουμερο στο αλλο δωρεαν.
Οταν θελεις να παρεις ή να στειλεις μνμ απο την μη ενεργη γραμμη (κατι που δεν συμβαινει και τοσο συχνα), η αλλαγη θελει 2-3 δευτερολεπτα.
Νομιζω ομως ότι αντιστοιχα λειτουργουν και τα τηλεφωνα με 2 sims.
Τελος παντων βγαινουμε εκτος θεματος μια και αυτα δεν εχουν σχεση με το λειτουργικο android.
dimtz (25-06-10)
Κώστα, την πασιέντζα ξέχασες..
Πέρα απ'την πλάκα, τι εννοείς ότι δεν εξαρτάσαι από το δίκτυο (για το gps αναφέρομαι)? Και τι gps κατέβασες? Φερειπείν εγώ έχω περασμένο το garmin.
Ωραίο κινητό φαίνεται πάντως το x1 και με πολύ καλή τιμή. Αν αγόραζα αυτή τη στιγμή κινητό, παίζει και να το προτιμούσα από το 5800 που έχω, που είναι πλέον στην ίδια σχεδόν τιμή..
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αρη, αν το κινητο σου εχει GPS μπορεις να του περασεις ενα προγραμμα πλοηγησης πχ Garmin, Destinator, Sygic κλπ και να δουλευει οπως ενα κανονικο GPS, χωρις να κατεβαζει το χαρτη που εισαι καθε φορα απο το δικτυο κινητης και να χρεωνεσαι.
Περισσοτερα με ΡΜ.....