isou εκτος ότι είναι πραγματικά η καλύτερη λύση βάζοντας και καινούργιο
φαίνεται όλη η γύρω περιοχή καινουργια.!well done
isou εκτος ότι είναι πραγματικά η καλύτερη λύση βάζοντας και καινούργιο
φαίνεται όλη η γύρω περιοχή καινουργια.!well done
Καλησπέρα παιδια! θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση! σχετικα με το παρον θεμα, εγκατεστησα μια οθονη eonon 9ιντσες με πλαισιο κανονικα plug and play! το μονο θεμα που εχω ειναι το A/C το οποιο δν κουμπωνει κανονικα ! η ερωτηση μου ειναι η εξης! ποιος ειναι ο καταλληλος κωδικος για την κατω κονσολα που κουμπωνει το a/c και που μπορω να το βρω ή εστω καποιον που να γνωριζετε και να ρωτησω για να βγαλω μια ακρη! σας ευχαριστω για τον χρονο σας!
BILL007 (27-05-19)
IMG_20190526_183846.jpg
ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΔΑ
BILL007 (27-05-19)
Btw
Καλώς ήρθες!!!
Αααα κ μην ξεχάσω
Καλορίζικη και βαλε κ καμία Φωτο
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
BILL007 (27-05-19)
Δηλαδή χρειάζομαι αυτη με τον κωδικο 51 16 8 230 902 συν το κάλυμμα για τη θέση?
Το θέμα είναι αυτή πώς μπορώ να τη βρω? Ebay το αναφέρω διότι είναι αρκετά ακριβά από τι έχω ψάξει? Ηλεκτρολόγοι οι οποίοι εγκαθιστούν οι ίδιοι οθόνες? Αυτό με τη τσόχα θα το δοκιμάσω πάντως! Εννοείται θα βγάλω φωτογραφιες και θα στείλω έχω πορωθει με το πρότζεκτ
Χεχε ναι αυτή έβαλα έχω τοποθετήσει αλλα δν εδώ τελειώσει ακόμα το πρότζεκτ διότι περιμένω και μια κάμερα οπισθοποριας να μου στείλουν.15589635668808203074806008777546.jpg
Όταν το τελειώσω θα σας στείλω φωτογραφίες να μου πείτε γνώμη. Μόνο το θεματακι με το a/c να λύσω και τη κάμερα που θα με δυσκολέψει λίγο αλλά το ευχαριστιεμαι αρκετά μπορώ να πω
BILL007 (28-05-19)