Μαααα τι λες τώρα ρε Θωμά?? Ίσα ίσα που θα πρεπε να τους κολλάνε και βαρέα / ανθυγειηνά για τη συγκεκριμένη εργασία. Σκέψου μόνο τις ζαλάδες από τα παντιλίκια, για να μη πω το κίνδυνο που διατρέχουν σε περίπτωση ατυχήματος μέσα στο Μ5 το τανκ.
Μαααα τι λες τώρα ρε Θωμά?? Ίσα ίσα που θα πρεπε να τους κολλάνε και βαρέα / ανθυγειηνά για τη συγκεκριμένη εργασία. Σκέψου μόνο τις ζαλάδες από τα παντιλίκια, για να μη πω το κίνδυνο που διατρέχουν σε περίπτωση ατυχήματος μέσα στο Μ5 το τανκ.
Thomelef (03-02-11)
φυσικά και η σαμπίν έχει έναν παραπάνω λόγο να φωνάζει, μιάς και ο πατέρας της
είναι ιδιοκτήτης ενός καφέ που βρίσκεται στην πίστα...εμένα η γνώμη μου είναι, ή
να κάνουν ανάλογες περικοπές σε μισθούς και ανάλογες αυξήσεις στο κόστος χρήσης
της πίστας, ή να γίνει το ξενοδοχείο...το να συνεχίσει να μπαίνει μέσα η συγκεκριμένη
επιχήρειση, δεν είναι λύση και δεν χρειάζεται να μαζεύονται υπογραφές...αργά η
γρήγορα, απλά δεν θα υπάρχει καμμιά λύση για να πέσει στο τραπέζι...τα πράγματα
με τις επιχηρείσεις, είναι π'αρα πολύ απλά, ειδικά σε τέτοιες εποχές...πονάει κεφάλι,
κόβεις κεφάλι...
sympether with chiefτης
Thomelef (03-02-11)
Ωπ !! Κάτι βρήκα !!!
[B]Welcome to the Hotel am Tiergarten!
Welcome at the famous Nürburgring and your host family Ursula Schmitz!..........https://www.am-tiergarten.de/en/home/
Thomelef (03-02-11)
έτσι είναι...τελικά έλληνες υπάρχουν παντού...ποιός ξέρει τώρα πως τα μαγειρέψανε, για
να έχει μια οικογένεια τέτοιες επιχηρήσεις μέσα στο συγκεκριμένο μέρος...φυσικά τώρα
που θίγονται τα συμφέροντα τους παραπονιούνται...τόσα χρόνια που λειτουργούν όμως για
μια επιχήρηση η οποία βάζει ολοένα και πιο μέσα το κράτος και επιβαρύνει τον φορολογούμενο,
ήταν καλά...βρε άει στο διάολο και αυτοί και το ρίνγκ τους...εμείς έχουμε τα δικά μας...
να βρούνε άκρη μόνοι τους με την κωλόπιστα τους...κ@λογερμαναράδες...
sympether with chiefτης
RTFM
Thomelef (03-02-11)
και φυσικά, για όσους δεν πρόσεξαν, ας δούνε το αρχικό μύνημα του κώστα και τηνWelcome to the Hotel am Tiergarten!
Welcome at the famous Nürburgring and your host family Ursula Schmitz!
υπογραφή που έχει απο κάτω...είναι το ίδιο ξενοδοχείο...ωραίος ρε φίλε που το βρήκες...
sympether with chiefτης
To ξενοδοχείο είναι του πατέρα της, τι ξενοδοχείο δηλαδή αμφιβάλλω αν μπορεί να φιλοξενήσει 30-40 άτομα... έχω πάει, έχω και φωτο από εστιατόριο...
aristent (03-02-11), Bazil Van Sinner (21-03-13), bill_m3 (03-02-11), Samaro (03-02-11)