Οχι τιποτα δεν έκανα !!!
Οχι τιποτα δεν έκανα !!!
Πολύ ασπριλα το iOS 7 , δε μου πολύ άρεσε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samaro (19-09-13)
Το πέρασα χθες βράδυ στο iPad 4. Πρώτες εντυπώσεις:
- Επιτέλους το iOS έγινε λειτουργικό σύγχρονης αισθητικής. Το skeuomorphic design προσωπικά δεν μου άρεσε.
- Η "ασπρίλα" και το flat design το κάνουν πολύ πιο κομψό σε σχέση με πριν.
- Προσπαθώ να συνηθίσω τo control panel να βγαίνει από κάτω. Πάω να αλλάξω κάτι και από συνήθεια κατεβάζω την notification bar (Androidάκιας γαρ..)
- Συνέχεις βγαίνουν updates για τις εφαρμογές από χθες που να υποστηρίζουν και να ακολουθούν την σχεδιαστική φιλοσοφία του iOS 7.
Αν δεν αναβαθμίσατε ακόμα θα πρότεινα να μην το κάνετε μέχρι να βγει 7.0.1, 7.0.2, το πρώτο bugfix τέλος πάντων. Το οποίο απ' ότι διάβασα δεν θα αργήσει και πολύ, ήδη τεστάρεται.. Παρατηρώ κάτι glitch/lag όταν βγαίνεις από την εφαρμογή για να βρεθείς στην homescreen, μερικές φορές δεν εμφανίζει αποτελέσματα στο AppStore και κάτι τέτοια μικροπραγματάκια.
Παιδια εχω ενα προβλημα...Παω να ανοιξω το itunes και μου λεει οτι λειπουν καποιοι φακελοι,να το ξαναγκατασταση...το ξανακανω φτου και απο την αρχη παλι το ιδιο μηνυμα...Aνοιγει αλλα δεν αναγνωριζει το κινητο...
Πριν προλαβει καποιος να πω οτι εχω ενα αντιγραφο απο iphone 4 απο το οποιο θελω να κανω επαναφορα.Εκει ειναι ολο το θεμα...Το εχω βαλει χιλιες φορες αλλα απο αποτελεσμα μηδεν,μου βγαζει για το πως να αναγνωρισει το κινητο...
Καποια οποιαδηποτε λυση;;Ευχαριστω...
gkoutrou (20-09-13)
Αν καταλαβα καλα εχεις ενα προβληματικο για καποιο λογο itunes που ομως εχεις μεσα ενα backup που χρειαζεσαι για το κινητο?? σωστα??
Η πιο απλη λυση που μπορω να σου προτινω ειναι να παρεις το φακελο του backup απο το pc, να το βαλεις σε ενα αλλο πσ και να κανει την επαναφορα εκει.
freddys (20-09-13)
Απο εκει που η μπαταρια μου οταν ειναι στο 100% και για να παει στο 99% κανει κανενα
4ωρο σημερα με το ios7 μεσα σε 30 λεπτα και με δυο τηλεφωνηματα του 5λεπτου πηγε
μολις 98% . . .
Ελπιζω να το διορθωσουν !!!
Tωρα για τα χρωματα του μπομ σφυγγαρακη οκ θα τα συνηθισουμε !!!
freddys (20-09-13)