Καλημερα,
το θεμα δεν το ανοιξα για να κατηγορησω μια αντιπρωσοπια,θιγω την συμπεριφορα ενος υπαληλου.Σε καθε επειχηρηση υπαρχουν μαυρα προβατα,μεχρι να την ψιλιαστει το αφεντικο τους.Θα σας ενημερωσω οταν εχω νεοτερα!
Καλημερα,
το θεμα δεν το ανοιξα για να κατηγορησω μια αντιπρωσοπια,θιγω την συμπεριφορα ενος υπαληλου.Σε καθε επειχηρηση υπαρχουν μαυρα προβατα,μεχρι να την ψιλιαστει το αφεντικο τους.Θα σας ενημερωσω οταν εχω νεοτερα!
Εγώ από τον Κορφιατη είχα άριστη αντιμετώπιση...
compactM3 (08-06-14)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Το προβλημα ειναι παιδια οτι αυτα που θελει, ΔΕΝ υπαρχουν πια ουτε στον Σπανο, ΟΥΤΕ στην ιδια την ALPINA.
Ειναι ολα παλιο στοκ, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ........
BILL007 (08-06-14)
Η ALPINA όμως θα μπορούσε να τα φτιάξει "παραγγελία " για το συγκεκριμένο όχημα;
Για τα stripes του δικού μου έκανε 3 βδομάδες... Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Οπως και να χει σωστοι επαγγελματιες σρ παιρνουν τηλ και σε ενημερωνουν για τυχον ελλείψεις ή οτιδήποτε.
Μεγα σφαλμα του υπαλλήλου η αδιαφορία που δειχνει. Δεν ειναι μαγαζακι του και καλα κανει και το θιγει ο αλπινακιας. Δεν το κανε κακοπροαιρετα.και αν ημουν στη θεση του θα ζητουσα να μιλησω με καποιο υψηλοβαθμο στελεχος και να το αναφέρω.
Πριν καμποσες μερες τηλεφωνησα 2φορες σε καποιον έμπορο γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμενου. Και τις δύο φορές έλειπαν οι πωλητές και μου είπε δώστε τηλ να σας καλέσω οταν έρθουν. Ακομα περιμενω. Μπορει κατα πάσαπιθανότητα να εέχασαν ενα αγοραστη. Ποιος φταιει; ο υπαλληλος ή το
αφεντικό που τους εχει και τους πληρωνει;
Εχει και ο ΣΠΑΝΟΣ τέτοια ανταλλακτικά αν θες πες μου να σε φέρω σε επαφή
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
ALPINAKIAS (08-06-14)