και εγώ μία φορά το χρόνο, μετά το τέλος του καλοκαιριού, σε όλα τα αμάξια μηχανή - σασί.
Αν έχει χιονίσει κ έχουν ρίξει αλάτι (ψιλοσπάνιο στην αττική), τότε κ δεύτερη φορά.
ps: Ο Θάνος είναι αρχηγός!
και εγώ μία φορά το χρόνο, μετά το τέλος του καλοκαιριού, σε όλα τα αμάξια μηχανή - σασί.
Αν έχει χιονίσει κ έχουν ρίξει αλάτι (ψιλοσπάνιο στην αττική), τότε κ δεύτερη φορά.
ps: Ο Θάνος είναι αρχηγός!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
scania124 (09-01-12)
Που είναι αυτό το πλυντήριο που έχει και ανυψωτικό???
στη Ν.Φιλαδελφεια οδος Πινδου εχει ενα car wash με ανυψωτικο ,χρεωση εξτρα για απο κατω πριν 1 μηνα που αγορασα το κουπε και το επλυνα ολο εκει ηταν 10 ευρω.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εκε'ι που το πλένω εγώ χρεώνει 8 Ευρώ. Αν θέλετε σας λέω που ειναι με pm για να μην θεωρηθει οτι κάνω διαφημιση. Αν και δεν το εμπιστευομαι για γενικό πλύσιμο γιατί ειναι αρπα-κολλα.
Παιδιά πολλά πλυντήρια έχουν ανυψωτικό
Στη περιοχή Γλυφάδας-Βούλας γνωρίζω προσωπικά 4-5 , αλλά μόνο σε έναν γνωστό μου το πάω και το εμπιστεύομαι.
Το κάνεις σαν καινούριο, μιλάμε ότι μπορεί να πλένει από κάτω και μισή ώρα-45 λεπτά...
Detailing Madness
5555 (10-01-12)
BILL007 (10-01-12)
για πειτε ρε παιδια γιατι εχω παρει ενα jeep wrangler και απο κατω ειναι μεσα στο χωμα.. βουνα κτλπ.. και δεν το εχω πλυνει ποτε!