αργα η γρηγορα θα την επαρεις στο χερι την βαλβιδα,το καπακι,το πιστονι......
αργα η γρηγορα θα την επαρεις στο χερι την βαλβιδα,το καπακι,το πιστονι......
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Samaro (29-06-12)
Υπάρχει και άλλος όμως, πάλι μέλος εδώ με 120 το οποίο μετά από 1,5 χρόνο άρχισε τα προβλήματα..
Εγώ θα το ξαναπώ, όποιος θέλει οικονομία καλύτερα να πάρει μικρότερο αυτοκίνητο η σκουτεράκι..και μιλάω σοβαρά ε? ούτε κοροϊδεύω ούτε ειρωνεύομαι, εγώ έχω και σμαρτ και σκούτερ.. Οικονομία και 3000 κυβικά δεν γίνεται πως να το κάνουμε..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
alexk (14-08-12), Bazil Van Sinner (29-06-12), Samaro (29-06-12)
Και εγω ειμαι κατα του υγραεριου!
Η καλυτερη λυση ολων ειναι αυτη εδω αν θελει οικονομια:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1815231/
Vassilis ///M (28-06-12)
καλά με αυτά τα χιλιόμετρα το μοτέρ είναι κυριολεκτικά άστρωτο!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Υπάρχει άνθρωπος γνωστός που έχει κάνει προσφορά στο φόρουμ και μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε για τις απορίες που έχετε. Είναι ο εξής:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Από αυτόν ξέρω ότι το αμάξι του εδώ και 2 χρόνια που το έχει βάλει δεν έχει βγάλει καμιά ζημιά όπως και σε όλους τους γνωστούς που έχει βάλει και ότι συμφέρει αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Επίσης γυρίζει αυτόματα από βενζίνη σε υγραέριο και αντίστροφα...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
παιδια το εχω βαλει στο δικο μου 330 εδω και 2 χρονια χωρις κανενα απολυτος προβλημα, εκανα αποσβεση του ποσου σε 1,5 χρονο μετα χλμ που κανω.
Στην αλλαγη των λαδιων τα λαδια τα βλεπω σε πολυ καλυτερη κατασταση απο οτι με οταν το δουλευα μονο βενζηνα...
Υσχιει οτι εχει ελαφρος καλυτερη ροπη στις χαμηλες στροφες,
υστερει στις υψυλες στροφες ελαφρα και σε χοντρο ζωρισμα γυριζει σε βενζηνα, η ρυθμιση του εγκεφαλου ειναι τετοια (παραληλος) αν θελω μου το ρυθμιζει να δινει περισσοτερο αεριο χωρις να γυριζει σε βενζηνα με παραπανω καταναλωση βεβαια.
Η καταναλωση μου τωρα με αυτοματο σασμαν ειναι 0,13 λεπτα το χλμ
bill_m3 (29-06-12)
Ρε παίδες μου κάνει εντύπωση πάντως, 3 φίλους έχω που ξέρω ότι δεν λένε μακακίες , ο zgouriazmenos το έχει 2-3 χρόνια με πάρα πολλά χλμ, ο άλλος σε nissan qashqai (έχει παρατήσει το πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που έχει και κινείται με αυτό) έχει κάνει πάνω από 40000 δεν έχει κάνει κιχ και ακόμα ένας φίλος σε γκολφ δεν έχει κάνει πολλά χλμ περίπου 20000 και αυτός κιχ.....
Έχω διαβάσει και εγώ για πάμπολλα προβλήματα με υγραέριο αλλά ρε φούστη μου δεν έχω δει κανένα live .....
Τι να πω .....
330Ci STEPTRONIC (01-07-12)