Σόρρυ κιόλας... αλλά υπάρχουν 1.000.000 Μ3 46αρια, κυκολοφορούν εδώ και 10 χρόνια, υπάρχουν 100 συνεργεία BMW και άλλες τόσες αντιπροσωπείες και εσυ δεν εμπιστεύεσαι κανέναν ?
Εντάξει είπαμε το Μ3 δεν θέλει κατσαβίδι και 13αρι όπως έλεγε και ενας φίλος μας, αλλά το TIS περιγράφει την διαδικασία σαν να απευθύνεται σε χαζούς. Δεν είναι και αστροφυσική πια...
BILL007 (23-04-12), PSDEDES (29-05-12), ΔημήτρηςΜ3 (24-04-12)
alexk (24-04-12)
Κλαιν,σιγά,τι συγνώμη
Και ναι,εχει μαστόρια η Θεσσαλονίκη, μακάρι να μου σωθεί η ευκαιρία να σταματήσω οπως πάω για Γιάννενα
φιλε stradale περα απο αυτα που ειπες..εγω για να εχω ενα πραγματικα καλο αμαξι και το κεφαλι μου υσηχο, καθως εχεις ενα αμαξι επιδοσεων...θα τσεκαρα και τα εξης..
1) η αναρτηση-ακρα σε τι κατασταση βρισκονται καθως και ολα τα σινεμπλοκ ελεγχο..
2) το πισω πατωμα αν εχει ανοιξει η οχι..
Το πάτωμα το τσεκαρα για τυχόν τρακαρισματα κτλ,σε έναν τέτοιο έλεγχο φαίνεται ή όχι αυτη η ζημιά στο υπό πλαίσιο;
Ο θόρυβος που λες όταν ανοίγεις την πόρτα
Είναι vanos σαν αλυσίδα ακούγεται !
Κανε ένα έλεγχο όπως είπε ο Θωμάς βαλβίδες
Και στεγανότητα του vanos αλαζουν τα φίλτρα
Και η πλακέτα
Αυτο με το vanos και την πλακέτα δεν το έπιασα έιναι η αλήθεια...
Τσεκαρα την ανακληση σήμερα,δεν εχει γίνει και δεν προβλέπει για το πλαίσιο αλλα θα μου την περάσει οπότε πάω για αλλαγή μετάλλων. Η μαλακια ειναι ότι πριν λίγο καιρο Άλλαξα λάδια... πανε τζάμπα
Μια χαρα...χεστα τα λάδια, θα δεις απο κάτω σε τη κατάσταση είναι το μοτέρ σου, μεγάλη υπόθεση.
Χωρια που η αλλαγη τους είναι και καλο για την ακόμα μεγαλύτερη ζωή του κινητήρα. Go for it...
sympether with chiefτης