Ειχα τις 160 σε 325i E90 καποτε στην Ελβετια! Για μενα απ τισ πιο ομορφες για Ε90.Οι 158 απλα σαν ολες τις συνηθισμενες ζαντες τιποτα το ιδιαιτερο.
Style 158 (9,38Kg)
Style 160 (12Kg)
Ειχα τις 160 σε 325i E90 καποτε στην Ελβετια! Για μενα απ τισ πιο ομορφες για Ε90.Οι 158 απλα σαν ολες τις συνηθισμενες ζαντες τιποτα το ιδιαιτερο.
158!
Η 160 είναι ξεπερασμένη πια
topmar (22-12-18)
Ηλία χωρίς ενδοιασμούς 158 σαν σχέδιο
Και το βάρος σαν μπόνους
Γιατί την ιστορία, αυτές που είχα βρει ήταν της Borbet (το έγραφε από μέσα)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
BILL007 (08-01-19)
Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ, νομίζω δεν τίθεται ερώτημα. Προφανώς η ελαφρότερη είναι προτιμότερη.
Από εκεί και πέρα όμως η 160 είναι πολύ όμορφη και η 158 πολύ άσχημη !!
Ξέρω, ξέρω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά η 160 είναι πολύ πολύ όμορφη και η 158 πάρα πολύ άσχημη (στα μάτια μου, πάντα) !!
Αν είχα ήδη την 160 και ήθελα ντε και σώνει κάποια ελαφρύτερη ζάντα, σίγουρα θα έψαχνα κάποιο άλλο σχέδιο και όχι την 158. Αν και κατά πάσα πιθανότητα θα επέλεγα να ξοδέψω τα χρήματά μου κάπου αλλού και όχι σε ζάντα (θα έμενα με την 160).
tsapi, το
wheelman (08-01-19)
Καμία απ τις 2...
θα προτιμούσα αυτές.!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
wheelman (09-01-19)
H ωραιότερη στην ιστορία του 90ριού είναι οι 216
Oι 160 έχουν κυριλέ ύφος ενώ οι 158 σπορτίβικο (για αυτό άλλωστε έμπαιναν από μαμά στηv έκδοση dynamic).
Εξαρτάται λοιπόν καθαρά από το ύφος που θέλεις να δώσεις.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Είναι εντυπωσιακό πόσο υποκειμενικό είναι το θέμα της αισθητικής.. Οι 158 μου φαίνονται απίστευτα κυριλέ και σοβαρές και καθόλου μα καθόλου σπορτίφ - αντιθέτως οι 160 μου φαίνονται πολύ πιο πολύ σπορτίφ (και όμορφες).
Πολύ όμορφες και σπορτίφ είναι στα μάτια μου αυτές που δείχνει ο A8hnaios..
tsapi, το
wheelman (09-01-19)