Θα συμφωνησω με τον Σταματη.
H Automarin ειναι μια απο τις υγιεις εταιρειες του χωρου με σωστη εξυπηρετηση και ποιοτητα. Μιλαω εκ πειρας και γω.
Θα συμφωνησω με τον Σταματη.
H Automarin ειναι μια απο τις υγιεις εταιρειες του χωρου με σωστη εξυπηρετηση και ποιοτητα. Μιλαω εκ πειρας και γω.
Great! It should actually read MORE.
-1 από μένα λοιπόν με παράδειγμα το αυτοκίνητο της μαμάς του Πρόεδρου.
ΥΓ: Δεν πρόκειται όμως να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες. Έχω γράψει αρκετά πράγματα στο φόρουμ, αλλά και ξεχωριστό ΘΡΕΝΤ μόνο για βαφές/προετοιμασία. Όποιος θέλει να μάθει κάποια πράγματα, ας κάνει ένα search.
bmwcompactjohn (12-10-11)
για να μην ψαχνω να βρω τι και που εχεις γραψει τι και δεν το βρισκω και εκνευριστώ δεν μου λες το λογο;
Ο λόγος είναι απλός:
Τα μπεκ στα ρομπότ είναι σεταρισμένα να ρίχνουν συγκεκριμένες ποσότητες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ. Αποδεκτό αποτέλεσμα με γνώμονα την οικονομία.
Όμως ένας μερακλής βαφέας που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει τη δουλειά του, όταν έρθει η ώρα να ρίξει βερνίκι, θα θέλει να το 'μελώσει'. Όταν λοιπόν μελώνεις, αυτομάτως έχεις υψηλότερα # από τα εργοστασιακά.
bmwcompactjohn (12-10-11)
1ον ντεν βάφεις για τον κάθε 'εξυπνοπουλιδη'. Τώρα γίνανε και όλοι 'εξπέρ' με τα μηχανάκια ανά χείρας επειδή είναι τόσο ασχετοπούλιδες που δεν μπορούν να διακρίνουν χωρίς αυτά ούτε μια βαμένη επιφάνεια.
Και μιας που είμαστε Ο/Τ....
Μπορεί ο συγκεκριμένος έμπορος να κάνει μια χαρά δουλειά και μακάρι...
Όσο για τα νούμερα στον υπέρηχο....
....αυτό το μαραφέτι μετράει από λαμαρίνα και άνω....
...που σημαίνει (θεωρητικά πάντα), αν έχει 33.3% αστάρι, 33.3% χρώμα και 33.3% βερνίκι μάς δίνει ένα x νούμερο.
Τώρα, αν αλλάξουν τα ποσοστά αλλά το αποτέλεσμα δώσει πάλι 100, κανείς δεν θα ξέρει τι και πως. Θέλω να πω ότι το ίδιο περίπου νούμερο (120s / 130s) είναι εντελώς τυχαίο. Ο μάστορας την ώρα που βάφει δεν έχει αυτό στο νου του, αφού και να θέλει να το πετύχει δεν είναι στο χέρι του. Το πιο πιθανό πάντως, και αυτό που συμβαίνει στη πλειονότητα των περιπτώσεων, είναι και είσαι + 50μ/60μ όταν και τα υπόλοιπα υποστρώματα είναι σωστά ριγμένα.
Εγω πιστευω οτι 5 χαρτοταινιες δεν θα τους φτανουν για να χαρτωσουν ενα αμαξι μιας και πιστευω οτι δεν ξηλωνουν ουτε φαναρι σε αυτα τα λεφτα.
ενα ωραιο αρθρο που εξηγει γιατι η bmw χρησιμοποιει στην βαφη της το λεγομενο orange-peel και πως δημιουργειται
ORANGE PEEL ON BMW CARS EXPLAINED
https://newoldcars.com/orange-peel-o...ars-explained/