Οταν μπαινουν στα αμαξια τους τον Ταρζαν κανουν και εχουν μαμησει τα λαστιχα των θυρων και τα πλαστικα σε πορτες κτλ?Ανοιγουμε την πορτα,γυρναμε πλατη στη πορτα,τοποθετουμε τα οπισθια μας στο λεδερ σπορτ μπακετ θερμενομενο καθισμα,βαζουμε δεξι ποδι,υστερα το αριστερο και τελειωσε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη michaelp900 : 30-09-12 στις 01:10
Μιας και την ερχόμενη εβδομάδα (πρώτα ο Θεός) παραλαμβάνω τον άσο θα ήθελα να ακούσω γνώμες αναφορικά με το τι θα ήταν καλύτερο να κάνω για να προστατέψω και διατηρήσω το αρχικό εργοστασιακό χρώμα (alpine white). Έχω 2 επιλογές, να απευθυνθώ σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα πληρώνοντας γύρω στα 100 ευρώ περίπου για μια ολοκληρωμένη protection detail περιποίηση με κορυφαία προιόντα ή να αγοράσω διάφορα σχετικά προιόντα και να κάνω μόνος μου την παραπάνω διαδικασία (δεν έχω καμία σχετική εμπειρία). Να προσθέσω ότι γουστάρω να πλένω μόνος το αυτοκίνητό μου αλλά μόλις πρόσφατα άρχισα να διαβάζω και να ενημερώνομαι για τον κόσμο του car detailing.
, τελικά αποφάσισα ότι το πιο ορθό είναι να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο επαγγελματία για την πρώτη περιποίηση και με την ευκαιρία τον ρωτάω ό,τι απορίες έχω, βλέπω και μαθαίνω τα βασικά τουλάχιστον όσον αφορά το car detailing και αγοράζω κάποια προιόντα ώστε να κάνω μόνος μου μετά την τακτική φροντίδα. Δεν λέει να το παίξω detailer σε καινούριο αμάξι
Σήμερα ο άσος δέχτηκε την φροντίδα (πολύ αγάπη και προδέρμ) σε γνωστό επαγγελματία του χώρου. Το τελικό αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό ενώ η αντιμετώπισή μου σαν πελάτη εξαιρετική, μπράβο για το μεράκι τους και την διάθεση να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που είχα. Εν τω μεταξύ αγόρασα λίγα πραγματάκια και έπεται συνέχεια.