apo piso kalo ,apo mprosta asta na pane. to navigation pou xepetagetai apo to tablo me xeneronei . tha doume telika sti praxi omos
apo piso kalo ,apo mprosta asta na pane. to navigation pou xepetagetai apo to tablo me xeneronei . tha doume telika sti praxi omos
Η μούρη είναι λίγο χαζοβιόλα. Από το πλάι και τα 3/4 πίσω είναι πολύ elegant. To περίμενα χειρότερο.
Panos 316T (20-09-10)
Σαν aston martin δείχνει!
Βλέπω με χαρά πάλι το οδηγοκεντρικό ταμπλό, με τις όμορφες καμπύλες του, μου θυμίζει έντονα το 46αρι και το 39αρι, σε σχέση με τα ξενέρωτα του απομακρυθέντος Κρις Μπανκλ. Μπράβο τους.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
katsaraios (19-09-10), tassos (19-09-10)
βρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει
η μουρη φερνει λιγο με το aston !
μπροστα χειροτερο απο το προηγουμενο.πισω πολυ καλυτερο
To σύνολο δείχνει πολύ αρμονικό, αλλά η ε63/4 παραμένει πολύ πιο ψαρωτική! Ειδικά η μούρη της καινούργιας θεωρώ πως είναι εντελώς αδιάφορη σε αντίθεση με τον κώλο που έχει έντονη προσωπικότητα. Ίσως σε Μ όμως να δείξει πολύ καλύτερη! Καλά από εσωτερικό....απλά τέλειο!!!!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Ι donut understeer...
Μουρη δυστυχως ακολουθει τα νεα προτυπα και....δεν βλεπεται...! Εσωτερικο...απλα απο αλλο πλανητη!!
Panos 316T (20-09-10)