σε απογοητευω!!!!
L ή XL ειναι !!
Οσο για τη τιμη, ειναι καλη για ενα ακριβο κρανος (500++) αλλα υπερβολικη δυστυχως για τα υπολοιπα κρανη σειρας
σε απογοητευω!!!!
L ή XL ειναι !!
Οσο για τη τιμη, ειναι καλη για ενα ακριβο κρανος (500++) αλλα υπερβολικη δυστυχως για τα υπολοιπα κρανη σειρας
Tsakirakos (18-04-13)
να μην το πειραξεις.
Παρε και ενα δευτερο πιο φτηνο για το καρτ και τελος.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
δευτερο για καρτ εχω απλα ηθελα να το βαλω να δω πως ειναι γιατι new .. την λυση θα δωσει ο λευτερης μιλησαμε και θα το παω αυριο μου ειπε δεν ειναι τπτ ..
Powered by
Συγνωμη για το οφ-τοπικ,Σωκρατη το πουλησες το αλλο ή ειναι ακομα διαθεσιμο;
Ρε Σωκρ πως κανεις ετσι ρε???
Μαχιμο ειναι , τι περιμενες δηλαδη?
Μαλλον δε σου εδειξα το δικο μου...
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
εχεις δικιο ετσι οπως το λες.
Σαφως και δεν κοστολογειται η ζωη και το κεφαλι μας.
Λεγοντας φθηνο εννοω το παρακατω παραδειγμα που εφαρμοζω εγω.
Κυκλοφορω με μηχανη 365 μερες τον χρονο τα τελευταια 16 χρονια,οπως φανταζεσαι εχω αλλαξει ουκ ολιγα κρανη.
Τα τελευταια χρονια ομως εχω ενα X LITE αξιας 700+ ευρω για τις βολτες του ΣΚ που σαφως θα κινηθεις με μεγαλυτερες ταχυτητες,οποτε αεροδυναμικη και θορυβος ειναι τα αμεσα ζητουμενα.
Για τις καθημερινες πηγαινε-ελα δουλεια και γυρω-γυρω εχω ενα Nolan της ταξεως των 200 ευρω που και ασφαλεστατο ειναι αλλα και μετα απο δυο τρια χρονια και αφου θα εχει φαει ολη την ταλαιπωρια της καθημερινοτητας θα παει για ανακυκλωση.
Αυτη η τακτικη γλυτωνει τις φθορες απο ενα πανακριβο κρανος που θα σημαινε και πιθανη αντικασταση και αφηνει το "δευτερο" κρανος να κανει την βρωμοδουλεια
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Οφ τοπικ, αλλα μιας και μιλαμε για κρανη, εχει καποιες διαφορες ενα κρανος για μηχανη εναντι καποιου κρανους για καρτ ή αυτοκινητο ;;
Για full face κρανος γραφω.
M3 CSL
soc12r (18-04-13)
Βασικά η διαφορά είναι πως τα κράνη για μοτό είναι γεμάτα μυγάκια!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
z3 2.2 (19-04-13)