εγω αν ημουν παιδι σου θα σου ζητουσα να μου δινεις το αμαξι να φορτωνω γκομενακια !!
συγχαρικια κι απο μενα να πεις τον "μικρο" αλλα μη τον λες μικρο
εγω αν ημουν παιδι σου θα σου ζητουσα να μου δινεις το αμαξι να φορτωνω γκομενακια !!
συγχαρικια κι απο μενα να πεις τον "μικρο" αλλα μη τον λες μικρο
sierra (26-01-12), Vassilis ///M (26-01-12)
Συγχαρητηρια!!
sierra (26-01-12)
Η ευτυχία είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να διαιρέσεις και να πολλαπλασιαστεί σε ευχαριστούμε που μειραστηκες την χαρά σου
αντε γεια...
alexm (26-01-12), aristent (26-01-12), Eleni (26-01-12), gant (26-01-12), Kostas_1 (26-01-12), Nick bmwlover (26-01-12), Nino (26-01-12), Panos 316T (26-01-12), Ptboul (26-01-12), sierra (26-01-12)
μπραβο μπραβο !
τι ηλικια εχει ?
τα παιδια ειναι ευτυχια.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μπράβο Πάνο, πρέπει να ήταν μεγάλη η συγκίνηση. Και εις ανώτερα διότι ακόμα είναι πολύ μικρός.
sierra (26-01-12)
Αν μη τι άλλο η ευτυχία για έναν γονιό είναι να βλέπει το παιδί του να προοδεύει και να γίνεται χρήσιμο μέλος στην κοινωνία.
ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
τούρμπο και πράσινα άλογα
sierra (26-01-12)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Τετοια νεα ειναι παντα ευπροσδεκτα!!!
...ειχε δωσει και η μεγαλυτερη κορη μου εξετασεις και δυστυχως ,δεν ειχα την ευτυχια εχθες να μαθω και εγω καλα νεα.....
....ομως η αγωνια μας συνεχιζεται,αφου δεν τα καταφερε στο ενα τεστ που εδωσε για το αμερικανικο πτυχιο,αλλα εχει δωσει ομως και αλλο ενα τεστ στο οποιο πηγε πολυ καλυτερα για το αγγλικο πτυχιο....
sierra (26-01-12)
μπραβο μπραβο στα παιδια να τα χαιρεστε και να στε παντοτε καλα να τα καμαρωνεται και να τους δινετε δυναμη.
υ.γ και δωστε μου κανα πτυχιο να το δειξω στον πατερα μου γιατι μονο πικρες εχει παρει απο μενα....χαχαχαχααχχααχαχ
Nick bmwlover (26-01-12), sierra (26-01-12)