www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Nickolas_s2k (26-09-10)
φιλε μαλλον τιμη της βενζινης ειναι....ετσι μου φαινεται και μενα!!!
οπως αναφερθηκε...μαφ και αισθητηρας λαμδα...!
Τα 20 ευρω βενζινης... σε καθε πρατηριο δυστυχως αντιστοιχουν και σε διαφορετικα λιτρα.
Πρωτον γιατι η τιμη της βενζινης δεν ειναι ιδια και δευτερον στο ποσο και εαν κλεβει το πρατηριο...
Γενικως παντως τον υπολογιστη ταξιδιου μη τον εχεις και για το αξιοπιστο οργανο, η γνωμη μου ειναι να μετρησεις με τον χιλιομετρητη,δυο διαφορετικες φορες και παντα με το τεποζιτο γεματο (απο γεμισμα σε γεμισμα,στο πρωτο "κλακ" της αντλιας)απο το ιδιο βενζιναδικο και με ιδια την τιμη της βενζινης.
Μικρες διακυμανσεις θα υπαρχουν αλλα σιγουρα θα βγαλεις καποια συμπερασματα...
Με 20 ευρω καποτε εβαζες μισο τεποζιτο. Σημερα αν φτασει στο 1/4 εισαι χαρουμενος!! Σε αυτα τα χιλιομετρα παντως, ενας καθαρισμος μπεκ ισως ειναι απαραιτητος και απο πρωτο χερι μπορω να πω οτι επιδρα θετικα στην καταναλωση.
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,¨) καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και θα δω τι μπορω να τσεκαρω. Οσον αφορα τον θερμοστατη m-power-01 τον τσεκαρω συνεχεια και δεν πεφτει ποτε κατω απο την μεση, αν ειναι ο χιλιομετρητης....και την εχω πατησει ετσι...θα γινω μελαχρινη χαχαχαχαχ, nino x3 το εχω κανει αυτο που λες, παντα βαζω απο το ιδιο βενζηναδικο και τα λιτρα ειναι πανω-κατω τα ιδια, 13,8 αλλα αλλες φορες κανω 90χλμ αλλες φορες 60 χλμ. αντε βγαλε ακρη τωρα...και παλι σας ευχαριστω, καλημερα ¨)
παιζει μεγαλο ρολο και η διαδρομη που κανεις.αυτα τα 30 χιλιομετρα που αναφερεις μπορει στην ουσια να οφειλονται σε κινηση μεσα στη πολη και οχι με κινηση σε ανοιχτο δρομο.επειδη και εγω εχα παρατηρησει μεγαλες καταναλωσεις ,αλλα οφειλονται μονο στην αυξηση της βενζινης και στον τυπο των μετακινησεων.ενας ελεγχος παντως των παραπανω μονο κακο δεν κανει.το αντιθετο μαλιστα
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
επειδή διάβασα το εν λόγο θέμα, έχω πρόβλημα με το θερμοστάτη μου...μια πάει μέχρι την μέση μια πιο κάτω. Αυτο επηρεάζει και την κατανάλωση? αν ναι αισθητά?