Παναγιώτη αυτό δεν είναι?Το κρατησα για λιγο αλλα το εδιωξα.Εχει τα θεματάκια του στους θόλους άλλα γενικά ήταν καλό.Εαν θες φωτό έχω αρκετές να σου στειλω.
Παναγιώτη αυτό δεν είναι?Το κρατησα για λιγο αλλα το εδιωξα.Εχει τα θεματάκια του στους θόλους άλλα γενικά ήταν καλό.Εαν θες φωτό έχω αρκετές να σου στειλω.
A8hnaios (03-04-16), BILL007 (03-04-16), Vassilis ///M (03-04-16)
και μια μπροστα.
A8hnaios (03-04-16), BILL007 (03-04-16), vagmag (04-04-16), Vassilis ///M (03-04-16)
Το 1995 ητανε εξωφυλλο στην Αγορα Αυτοκινητου με αδεια απο Οδδυ και αρ.πλαισιου οτι να ναι, το 1997-1999 πηγα να το αγορασω απο τον Καραγρηγορη και υστερα απο εναν φιλο του Βουδουρη.
Ειχε θεματα και δεν το προχωρησα αλλα μου αρεσε το κοκκινο με την ζαντα του Μ5 Ε34 την μαυρη χωρις τα καπακια.
insane in the ///Midbrain
BILL007 (03-04-16)
Καλα ρε παιδια , αδεια δεν κοιτατε στην αγορα μεταχειρισμενου ?
Ποιος ειπε ότι δεν κοιτάμε άδεια στο μεταχειρισμένο?Πώς το συμπερανες αυτό?
Είπαμε ότι ο αρ.πλαισίου ήτανε κουκουρουκου γιατί το αμάξι ήτανε από τον Οδδυ και είχε παραποιημένα αριθμό.
Πριν καν δούμε το ίδιο το αυτοκίνητο προς αγορά,πρώτα βλέπουμε άδεια και αρ.πλαισίου στην καρότσα.Αυτό εξασφαλίζει ότι συμβαδίζουν τα δυο τους αλλά δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να είναι παραποιημένα και πάλι.
BILL007 (03-04-16)
Εαν καποιος διαβασει ολα τα ποστ του Παναγιωτη (και γενικα του νηματος) δεν φαινεται να αναφερει πουθενα τσεκαρισμα αδειας ουτε διαπιστωση παραποιησης στοιχειων ...
Ευλογο λοιπον το ερωτημα , και εξακολουθητικα παραμενει ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 03-04-16 στις 21:41
Το έγραψα ότι ειναι από τον Οδδυ και ο αρ.πλαισίου ήτανε αλλαγμένος,ο Παναγιωτης δεν το ήξερε μάλλον.Η καρότσα γνήσια και ο αρ.πλαισίου όχι από Μ3 Ε30 αλλά από απλό Ε30.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 03-04-16 στις 21:58
Όχι ποτέ,απλά από τον Οδδυ είναι συχνό φαινόμενο γιατί έχει πολλά κλεμμένα,κατάσχεσης κτλ.
Αυτό είναι το αυτοκίνητο! Αναγνώριζω και το χτυπηματάκι στο μπορστά σπόιλερ! Ό,τι φωτογραφίες έχεις στείλε ειδικά μέσα με το schnitzer τιμονάκι! (αυτές τις κρατάω εννοείται!). Βέβαια εγώ το είχα πάρει και με ένα χτύπημα στην πίσω αεροτομή, το οποίο φτιάχτηκε στη συνέχεια.
Όσον αφορά τον αριθμό πλαισίου,εγώ το αυτοκίνητο το είχα αγοράσει από φίλο οποίος το είχε ως γνήσιο. Γι αυτό θεώρησα ότι δεν χρειάζονταν να κοιτάξω, αλλά ούτε και ο φίλος γνώριζε για το αυτοκίνητο ( το είχε αγοράσει από μάντρα). Λάθος βέβαια,αλλά όταν είσαι 20 χρονών δεν έχεις μυαλό και ωριμότητα...πάθαμε και μάθαμε!