Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 36

Θέμα: Αφιέρωμα Rory Gallagher-16 χρόνια απο το θάνατο ενος θρύλου!!!

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ενταξει, μετριος ητανε μη ουρλιαζετε....Η αμερικα μονο ειχε χιλιους καλυτερους απο δαύτονε....Ευτυχως που βρεθηκε και ο Ροτζερ και τον εκανε ''ροκα'' και κονομησε αλλα το παρακανε με την κονομα και τα ηπιε ολα ξυδια...

2. The Following 2 Users Say Thank You to DRAKOULAS For This Useful Post:

katsaraios (09-07-11), Stefanos_Cool (09-07-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει, μετριος ητανε μη ουρλιαζετε....Η αμερικα μονο ειχε χιλιους καλυτερους απο δαύτονε....Ευτυχως που βρεθηκε και ο Ροτζερ και τον εκανε ''ροκα'' και κονομησε αλλα το παρακανε με την κονομα και τα ηπιε ολα ξυδια...
    Οταν μπαινεις σε ενα θρεντ, που ειναι αφιερωμα στη μνημη ενος ανθρωπου,(και μιλαμε για εναν καταξιωμενο μουσικο!!!)τουλαχιστον αυτο θα επρεπε να ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ!!!

Εαν παλι δεν κρατιεσαι και πρεπει ντε και καλα να πεις την π@π@ρια σου, μην απαξιωνεις τους παντες και ειδικα τον Κωνσταντινο ο οποιος εχει πολλεεεες γνωσεις σχετικα με το θεμα και ειναι και φαν του Rory!!!

ΥΣ.το ξερουμε οτι επινε και ειναι και ο λογος που χαλασε την υγεια του,.... αλλα κανεις δεν κρινει την προσφορα του στον εαυτο του εδω, αλλα την προσφορα του στη μουσικη σκηνη της εποχης του που εχει αποηχο ακομη και ΣΗΜΕΡΑ!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ή θα αστειέυεσαι ή παίρνεις ναρκωτικά...........
    ουτε το ενα ουτε το αλλο......απλα τα ξερει ολα.....

Οχι, εσυ μαλλον εισαι μετριος και αδιαβαστος ροκας....
    ....στα ειπα και παραπανω!!!

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν μπαινεις σε ενα θρεντ, που ειναι αφιερωμα στη μνημη ενος ανθρωπου,(και μιλαμε για εναν καταξιωμενο μουσικο!!!)τουλαχιστον αυτο θα επρεπε να ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ!!!

Εαν παλι δεν κρατιεσαι και πρεπει ντε και καλα να πεις την π@π@ρια σου, μην απαξιωνεις τους παντες και ειδικα τον Κωνσταντινο ο οποιος εχει πολλεεεες γνωσεις σχετικα με το θεμα και ειναι και φαν του Rory!!!

ΥΣ.το ξερουμε οτι επινε και ειναι και ο λογος που χαλασε την υγεια του,.... αλλα κανεις δεν κρινει την προσφορα του στον εαυτο του εδω, αλλα την προσφορα του στη μουσικη σκηνη της εποχης του που εχει αποηχο ακομη και ΣΗΜΕΡΑ!!!

ουτε το ενα ουτε το αλλο......απλα τα ξερει ολα.....

....στα ειπα και παραπανω!!!
    Οτι σχεση εχει η γιαγια μου με τα ελικοπτερα εχεις και συ με το Ροκ...Μαθε οτι δεν ξερεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ουτε εσυ ουτε ο Κων/νος απο μουσικη. Οπως μετριος ως μουσικος ηταν ο ρορυ αλλο τοσο μετριοι ειναι και οι οπαδοι του, ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Οσα ξερει κανεις τοσο λεει,λογικο ειναι..
    Σε ενημερωνω ομως οτι το ροκ(70s) ειναι θαλασσα οπως και η γνωση γενικοτερα και γι αυτο δεν μπορει να χωρεσει στο ταπεινο μας κεφαλι. Οταν ημουν μανιωδης συλλεκτης βινυλιων και εδωσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμες για τη μουσικη μου,οταν μαζεψα 4000 underground groups(μονο απο '69-'75),συνειδητοποιησα οτι ΠΑΝΤΑ θα ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και απογοητευμενος τα παρατησα γιατι τελειωσαν και τα χρηματα...Πληροφορω υμας λοιπον οτι στην τεραστια θαλασσα του ροκ, ο ρορυ ειναι μια φτωχη βραχονησιδα. Υπηρχαν γκρουπ που δεν τα ηξερε η μανα τους και που θα μπορουσαν να βαλουν 50 ρορυ να κοκκινισουν. Τωρα πως εγινε φιρμα ειναι αλλο θεμα. Οι φιρμες δεν ειναι κατ'αναγκη και κορυφες. Ειστε θυματα του μαρκετινγκ και αυτων που σας πλασαρουν γι αυτο κοψτε τις θεαματικες κορωνες και κοιταξτε να εντρυφησετε σε καποιο θεμα για να δειτε το αληθινο του μεγαλειο...Ως τοτε κοιμηθειτε ησυχοι με το ρορυ σας, Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ....

ΥΓ. Διαθετω πανω απο 120 αγγλους και ιρλανδους κιθαριστες και νομιζω οτι μπορω να συγκρινω...Εσυ ποσους διαθετεις?

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη ,Δημοκρατια εχουμε οταν δεν βριζουμε (που δεν το εκανε ) ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις.
    τωρα η εκφραση περι ληψης ναρκωτικων δεν ειναι και η ομορφοτερη αποκριση ,δεν συμφωνεις???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

6. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Eleni (10-07-11), Ptboul (13-07-11), Stefanos_Cool (09-07-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη ,Δημοκρατια εχουμε οταν δεν βριζουμε (που δεν το εκανε ) ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις.
    τωρα η εκφραση περι ληψης ναρκωτικων δεν ειναι και η ομορφοτερη αποκριση ,δεν συμφωνεις???
    Γιωργο,το να λογομαχουμε πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν ειναι και το καλυτερο,αλλα δεν μπορει κανεις να ισοπεδωνει τα παντα επειδη "γνωριζει" τα ......παντα......

...σεβαστη ειναι η αποψη που εχει να προσθεσει κατι καλο στο παρων θρεντ,που οπως λεει ο τιτλος ειναι αφιερωμα στη μνημη καποιου παγκοσμιου φημης μουσικο, παρ'ολο που αρκετοι δεν τον γνωριζουν απο εδω μεσα και ισως δεν τους ενδιαφερει το θεμα και οτι και να πει καποιος δεν τους ακουμπα.

....ομως για να καταλαβεις τι εννοω,

.....εαν υποθεσουμε οτι ελεγε καποιος για τον Παπαζογλου
    Ενταξει, μετριος ητανε μη ουρλιαζετε....Η Ελλαδα μονο ειχε χιλιους καλυτερους απο δαύτονε....Ευτυχως που βρεθηκε και ο ****** και τον εκανε ''τραγουδοποιο'' και κονομησε αλλα το παρακανε με την κονομα και τα ηπιε ολα ξυδια...
    πως θα σου φαινοταν???...μαλλον θα ορμουσαν να τον φανε τα βαμπιρ τον Δρακουλα!!!!
    ....μ'αυτην την εννοια πιστευω οτι δεν εχει νοημα και προσφορα το ποστ του Δρακουλα στο παρων θρεντ και βοηθαει μονο για αντιπαραθεση και τιποτα περισσοτερο....

Οτι σχεση εχει η γιαγια μου με τα ελικοπτερα εχεις και συ με το Ροκ...Μαθε οτι δεν ξερεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ουτε εσυ ουτε ο Κων/νος απο μουσικη. Οπως μετριος ως μουσικος ηταν ο ρορυ αλλο τοσο μετριοι ειναι και οι οπαδοι του, ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Οσα ξερει κανεις τοσο λεει,λογικο ειναι..
    Σε ενημερωνω ομως οτι το ροκ(70s) ειναι θαλασσα οπως και η γνωση γενικοτερα και γι αυτο δεν μπορει να χωρεσει στο ταπεινο μας κεφαλι. Οταν ημουν μανιωδης συλλεκτης βινυλιων και εδωσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμες για τη μουσικη μου,οταν μαζεψα 4000 underground groups(μονο απο '69-'75),συνειδητοποιησα οτι ΠΑΝΤΑ θα ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και απογοητευμενος τα παρατησα γιατι τελειωσαν και τα χρηματα...Πληροφορω υμας λοιπον οτι στην τεραστια θαλασσα του ροκ, ο ρορυ ειναι μια φτωχη βραχονησιδα. Υπηρχαν γκρουπ που δεν τα ηξερε η μανα τους και που θα μπορουσαν να βαλουν 50 ρορυ να κοκκινισουν. Τωρα πως εγινε φιρμα ειναι αλλο θεμα. Οι φιρμες δεν ειναι κατ'αναγκη και κορυφες. Ειστε θυματα του μαρκετινγκ και αυτων που σας πλασαρουν γι αυτο κοψτε τις θεαματικες κορωνες και κοιταξτε να εντρυφησετε σε καποιο θεμα για να δειτε το αληθινο του μεγαλειο...Ως τοτε κοιμηθειτε ησυχοι με το ρορυ σας, Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ....

ΥΓ. Διαθετω πανω απο 120 αγγλους και ιρλανδους κιθαριστες και νομιζω οτι μπορω να συγκρινω...Εσυ ποσους διαθετεις?
    Τι να κανουμε πανμεγιστε και παντογνωστη δρακουλα?
    .....εαν η γιαγια σου ηταν πιλοτος στα ελικοπτερα, τοτε ενταξη, συμφωνω μαζι σου....αυτη τη σχεση εχω εγω και ο Κωνσταντινος με το Ροκ!!!

Τωρα εαν καταξοδευτικες για τα βινυλια και εχεις πνιγει στη θαλασσα του ροκ και παραμενεις ασχετος,....λυπαμαι,αλλα δεν μπορουμε να σε σωσουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 09-07-11 στις 14:06

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε σε χαρακτηριζω γιατι και το ποστ θα μου σβησουν αλλα και θα χασω το δικιο μου...Ο κοσμος θα διαβασει και θα κρινει ποιος το παιζει ξερολας με τα γραπτα του...Δεν μπορεις να σωσεις ουτε τον εαυτο σου στην απυθμενη αγνοια σου,εμενα θα σωσεις???

Τελικα εκτος απο το Ρορυ και καμια χουφτα 'ροκαδες' του MTV γνωριζεις ροκα του Σαβ/κου???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DRAKOULAS : 09-07-11 στις 14:39

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φυσικα οπως και να τον εχεις φτιαξει στο παιδικο μυαλο σου τον ρορυ, η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι ηταν ενας ΜΕΤΡΙΟΣ κιθαριστας. Αν δε μπορεις να το δεχτεις δεν μπορω να κανω τιποτα..

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...Ο κοσμος θα διαβασει και θα κρινει ποιος το παιζει ξερολας με τα γραπτα του...
    Ok συμφωνουμε!

Τελικα εκτος απο το Ρορυ και καμια χουφτα 'ροκαδες' του MTV γνωριζεις ροκα του Σαβ/κου???
    .................

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ μουσική παιδεία δεν έχω,μόνο ακούσματα και γενικές γνώσεις κληρονομιά απο τα χρόνια που είμασταν ροκαδες.
    Δεν έχω την ικανότητα να κρίνω το ταλέντο του ρορυ,μου άρεσε για το ειδος μουσικής του ήταν απο τους κορυφαίους εκπροσώπους του είδους.
    Σαφώς και υπήρχαν και καλύτεροι ίσως άτυχοι που δεν κατάφεραν να αναδειχθούν.
    Ακόμα και το ταλέντο του ρορυ μπορεί να μην είχε εκτιναχθει εάν δεν τον έπαιρνε ο μπασιστας των deep purple δεν θυμάμαι το όνομα του.
    Όλα αυτά όμως δεν έχουν σημασία η μουσική κληρονομιά που άφησε είναι σημαντική και ας έφαγε το εαυτό όπως και οι περισσότεροι εκείνης της εποχής(Jim,Tim Sid,jonny...)
    Βέβαια αυτοί έπαιζαν άλλο είδος μουσικής απο του ρορυ.
    Συμπερασματικα όταν το είδος της μουσικής μας αρέσει τότε εντάξει αν όχι όμως δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συγκρίσεις.
    Κορυφαίοι καλλιτέχνες της punk δεν γίνεται να συγκριθούν με αντίστοιχους της λευκής μπλουζ σκηνής είναι παράλογο.
    Έκαστος στο είδος του και στο ρορυ αν μη τι άλλο πρέπει να του αναγνωρισθεί αυτ που εμείς τότε λέγαμε.. Δεν ήταν εμπορικός!! Οποίος έχει κάνει Ρόκας θα καταλάβει
    Αυτά και ρορυ για λαθακια αλλα γράφω απο το σημάδι το μηλοφωνο .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-07-11 στις 20:40

12. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (10-07-11)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ........
    Δε σε χαρακτηριζω γιατι και το ποστ θα μου σβησουν αλλα και θα χασω το δικιο μου...Ο κοσμος θα διαβασει και θα κρινει ποιος το παιζει ξερολας με τα γραπτα του...Δεν μπορεις να σωσεις ουτε τον εαυτο σου στην απυθμενη αγνοια σου,εμενα θα σωσεις???

Φυσικα οπως και να τον εχεις φτιαξει στο παιδικο μυαλο σου τον ρορυ, η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι ηταν ενας ΜΕΤΡΙΟΣ κιθαριστας. Αν δε μπορεις να το δεχτεις δεν μπορω να κανω τιποτα..
    Thanks drakoula. Έκανες τον κόπο να απαντήσεις εσύ στον κατσαραίο αντί για τον Άρη.

Λοιπόν στο θέμα μας.
    Οχι, εσυ μαλλον εισαι μετριος και αδιαβαστος ροκας....
    Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Η ροκ σκηνή με όλα τα παρακλάδια της είναι μια απύθμενη δεξαμενή. Όσο και να έχεις ασχοληθεί, ότι και να έχεις ακούσει, πάντα θα ανακαλύπτεις διαμάντια που θα σε εκπλήσσουν ευχάριστα.
    Ύστερα απο 26 χρόνια που ακούω αυτή την μουσική μου συμβαίνει συχνά πυκνά.
    Υπο αυτή την έννοια ναι, είμαι μέτριος και αδιάβαστος.

Τι κρίνει ποιός είναι καλλίτερος απο τον άλλον ; Εμείς ; Υποκειμεινικό.
    Και γιατί να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία στην μουσική. Εγώ τουλάχιστον διαφωνώ.
    Γιατί να συγκρίνω τον Gallagher με τον Winter για παράδειγμα. Ή τον Tom Petty με τον Νeil Young; Υπάρχει κάποια ουσία σε αυτό ;
    H μουσική δεν είναι πρωταθλητισμός. Για να "ανακυρήξουμε τον καλλίτερο".
    Ο κάθε μουσικός αφήνει το στίγμα του.
    Ακούγεται διαφορετικά στα αυτιά του καθενός, ξεσηκώνει, συγκινεί, νοσταλγεί, ντοπάρει, μελαγχολεί διασκεδάζει διαφορετικούς ανθρώπους.
    Εσύ την έβρισκες με τις undergound μπάντες και μάζευες βυνίλια απο αυτές όταν εγω έπαιρνα πιο.........mainstream ροκ καλλιτέχνες (όχι δεν τους γνώριζα απο το mtv, τότε είχαμε μόνο ΕΤ1, ΕΤ2 ).
    Ο καθένας με το κέφι του.

Όταν όμως π.χ o Gallagher απο την ώρα που ήταν με τους Taste και μέχρι σήμερα που έχει "φύγει", έχει τόσα εκατομύρια φανς σε όλο τον κόσμο κάτι λέει.
    Εκτός και αν οοοοοοοοοολοι αυτοί είναι "ροκάδες του Σαββατοκύριακου", τρώνε κουτόχορτο και ότι "δείχνει το mtv", τότε οκ, πάμε πάσο κύριε γκουρού πανμέγιστε διδάσκαλε της ροκ.
    Μάλλον φταίει η παράγκα που δεν προώθησε τα γκρουπ που μάζευες εσυ σε βυνίλιο για να σπρώξει τα δικά της παιδιά.

Ενταξει, μετριος ητανε μη ουρλιαζετε....Η αμερικα μονο ειχε χιλιους καλυτερους απο δαύτονε.......
    ΥΓ. Διαθετω πανω απο 120 αγγλους και ιρλανδους κιθαριστες και νομιζω οτι μπορω να συγκρινω...Εσυ ποσους διαθετεις?.
    Τελικά τι "διαθέτεις" ; Αμερικάνους ή Βρετανούς ;
    Ή έχεις και απο τις δύο πλευρές του Ατλαντικού ;
    Ή μήπως είχε μερικούς στο μυαλό σου ως Αμερικάνους αλλά το google και το wiki σου έδειξαν ότι είναι Βρετανοί ;

Επίσης ο Rory δεν είναι απλά ένας "κιθαρίστας".
    Είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης ως συνθέτης, στιχουργός και performer.
    Και τα έκανε όλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μείνει για πάντα στην μνήμη μας.

Εάν για σένα είναι απλά μέτριος μην ασχολείσαι. Τόσο απλα. Το να επιτίθεσαι στον δημιουργό του thread επειδή του αρέσει ο Rory, είναι το λιγότερο γραφικό.

...Ο κοσμος θα διαβασει και θα κρινει ποιος το παιζει ξερολας με τα γραπτα του...Δεν μπορεις να σωσεις ουτε τον εαυτο σου στην απυθμενη αγνοια σου,εμενα θα σωσεις???

Συμφωνώ 1000 % !!!!!!!!

Έχουμε και Rory σε σαξόφωνο. Κερασμένο για να σβήσουν λίγο τα αίματα.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

aristent (10-07-11), Stathis (10-07-11)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP