Γιατί μόλις τα ακουμπήσης κάνουν :sm-sign07:χαχαχα...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Νικόλα φέρε κανένα μοντέλο με leather σε saddle brown ρε φίλε θα στο ανταλλάξω με το Novillo Fox Red που μου τοποθέτησες!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 20-01-10 στις 01:58
Στην Κινα που ειμαι εγω εχω δει δυο chinese spec E60 530 Li αλλα δεν εχω καταφερει να τα φωτογραφησω να δειτε το μακρυτερο μεταξονιο.
Δύσκολα τα πράγματα....ούτε με τετρακίνηση δεν σώζεται ο Νικολάκης εκεί που έμπλεξε...φέρε κάνα ημερολόγιο REEF ρε τσιγγούναρε....
Τι μας έκανες πρωϊνιάτικα με αυτή τη φωτογραφία ρε Χρήστο........
Νίκο, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ φωτογραφίες!! Ότι και αν κάνεις, θέλω πολλές φωτογραφίες από Ipanema!! Όχι για μένα, για το φουκαριάρικο το thread Φωτογραφία και αυτοκίνητο για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε τις φωτογραφικές σου ικανότητες...
(αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω να βγει να πει κανένας ότι δεν έβαλες σωστά το αντικέιμενο στη σωστή θέση της φωτογραφίας, ή πως το φόντο είναι προβληματικό... Τα μόνα σχόλια που θα ακούσεις θα'ναι πως θα πρέπει να το φωτογραφίσεις περιμετρικά για να διαλέξουμε τις καλύτερες)
Παιδια να σας εξηγησω κατι.Το οτι καταφερνω και ανοιγω τον υπολογιστη για 10 λεπτα καθε μερα αυτο ειναι αθλος.Πιστεψτε με δεν υπαρχει χρονος για χασιμο.Αν καταφερω να φυγω με το αεροπλανο μεθαυριο θα τα πουμε απο κοντα.Προς το παρον απλα νομιζω πως ονειρευομαι.Τι μοναχο και αηδιες , εδω πρεπει να γινει το ταξιδι του φορουμ.Η χωρα της πισω κινησης...