Ναι...γιατι αν ηταν γνησια θα ειχε σωθει!!Τι να λεμε ρε παιδια,το θεμα ειναι οτι εφυγε αδικα...τωρα αν ηταν αδηλωτη,δηλωμενη,γνησια η μη λιγη σημασια εχει.
Ναι...γιατι αν ηταν γνησια θα ειχε σωθει!!Τι να λεμε ρε παιδια,το θεμα ειναι οτι εφυγε αδικα...τωρα αν ηταν αδηλωτη,δηλωμενη,γνησια η μη λιγη σημασια εχει.
Κρίμα το κορίτσι.... R.I.P
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
nik200 (24-04-19), pilot (20-04-19), Vassilis ///M (25-04-19)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
θα μ επιτρεψετε να παρω μια θεση στο θεμα σαν κατοχος 92..
εχω βαρεθει με αυτη την ιστορια που το παιδακι πηρε το αμαξι του πατερα και πηγε γλυφαδα για καφε ποτο με χαζη ομορφουλα γκομενα επισης γονος..για να το παιξουν λεφταδες και η ζωη ειναι ωραια (στο insta)..λιγο το ποτο..λιγο το μ@υνι..λιγο η μαγκια κλανια και εξατμιση..ηρθε το παρολιγο μοιραιο..και τωρα εμεις πρεπει να ασχοληθουμε??πρεπει να δαπανησουμε φαια ουσια για να καταλαβουμε οτι προφανως ενα αμαξι τοσο γρηγορο ειναι τουλαχιστον επικυνδινο στα χερια του πιτσιρικα...??τις προαλλες εβλεπα αλλον κουτσαβλο που περασε το 92 (παλι του μπαμπα) για driftamaxo και ανεβοκατεβαινε driftarwntas με 2α για να τον τραβηξουν βιντεο τα αλλα 20χρονα φιλοι του!!!ενα αμαξι που ειναι πραγματικα ευκολο να τα κανεις αυτα!!
οχι λοιπον δεν τους λυπαμαι...φτηνα τη βγαλαν τα παιδακια..μεσα απο το τερας σασι του 92..οποιοδηποτε αλλο αμαξι λιγο πιο παλιο και δεν εβγαινες...η τερατωδης δυναμη αλλα και η απιστευτη αγνοια για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε...για σκεφτειτε ομως να εισασταν εσεις ή εγω στη σταση του λεωφορειου ή να ηταν ενα αμαξι η σταση του λεωφορειου...η ζωη ειναι σκληρη...και πολυ φτηνα την βγαλαν λεω εγω...
A8hnaios (24-04-19), BILL007 (24-04-19), Konstantinos E60 (25-04-19), Ptboul (24-04-19), sierra (09-05-19)
nik200 (03-05-19)