Αυτο σκεφτηκα και εγω Γιωργο και ειπα να παω για μια αλλαγη βαβολινων και βλεπουμε αφου απο κατω φαινονται ολα καλα.
Θα ξανατσεκαριστει φυσικα ολο το αμαξι κατω.
Αυτο σκεφτηκα και εγω Γιωργο και ειπα να παω για μια αλλαγη βαβολινων και βλεπουμε αφου απο κατω φαινονται ολα καλα.
Θα ξανατσεκαριστει φυσικα ολο το αμαξι κατω.
M3 CSL
Kazakos Garage (18-03-13)
είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι αυτό, εφόσον είδατε όλα τα υπόλοιπα..μικρο πρόβλημα και θα λυθεί άμεσα.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Kazakos Garage (18-03-13)
Γι' αυτό σε ρώτησα αν ειναι εν κινήσει το αμάξι .
Εκτος απο τα δισκακια του διαφορικού θα μπορουσε να είναι και τα σπιρωματα απο τα ελατηρια που βρίσκουν μεταξύ τους σε κάποιες θέσεις του αυτοκινήτου ανάλογα με το στριψιμο του τιμονιού .
Οσο για τη βαλβολινη εχει δίκιο ο Γιώργος +fm booster διάβασε εδω εχει ξανά συζητηθεί το θέμα γιατι υπάρχει και μια διαδικασία
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Μεχρι τωρα τι βαλβολινη φορας?
Στο διαφορικο αυτο, εχω αυτη που προβλεπει ο κατασκευαστης.
Ομως το διαφορικο ηταν με την βαβολινη μεσα για ενα χρονο εκτος λειτουργειας και το τοποθετησα χωρις να αλλαξω βαβολινες αφου πριν το βγαλω ειχε σχετικα καινουργιες.
Δεν ξερω αν επαιξε ρολο αυτο. Οτι δηλαδη το διαφορικο και οι βαβολινες ηταν σε απραξια.
Παντως σημερα δεν ακουγετε και τοσο. Μια φορα ακουστηκε στιγμιαια.
Αυριο παω για αλλαγη βαβολινων και βλεπουμε.
M3 CSL