Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28

Θέμα: Μπουζι Μ3 Ε46

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

υπάρχουν προιόντα και προιόντα και κατηγορίες και αναλόγως το τι ψωνίζεις και πως ψωνίζεις..

εάν μιλάμε για μικρές διαφορές σε ένα προιόν Ελλάδα-Εξωτερικό δεν βρίσκω τον λόγω να μην ψωνίσεις απο Ελλάδα και να μείνουν τα χρήματα στην χώρα σου ας το πούμε.Εγώ προσωπικά πολλές φορές το έχω κάνει και ξέρω οτι είναι λίγο ποιο ακριβά δεν πειράζει χαλάλι

όταν όμως σε ορισμένα βλέπεις διαφορές 50-60% ή και σε μερικές περιπτώσεις 80-90% τι να κάνεις απο εκεί και πέρα, στο κάτω κάτω δεν θέλει κανείς πιστεύω να πιάνεται κορόιδο έτσι δεν είναι? εκτός και αν γίνει εν αγνοία του..

Βέβαια είπαμε να μπορούμε να δούμε και τις 2 πλευρές..σε ορισμένα πράγματα δεν μπορεί και το Ελληνικό μαγαζί να σου τα δώσει στο κόστος,διότι όταν

ακόμα έχουμε 23% Φ.Π.Α και ο άλλος έχει να πληρώσει ένα κάρο έξοδα (τεβε,νοικια,υπάλληλο, κλπ κλπ) δεν μπορεί να στο δώσει ποιο κάτω,αυτό είναι
    ..δεν φταίει αυτός εν μέρει..

2. The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

doctore (08-10-12), Panos 316T (09-10-12), Thomelef (08-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πόσο κάνουν ρε παιδιά τα μπουζί ?
    100 ευρώ ?

Θες να σου βρω καλή τιμή από Ελλάδα ?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι ρε τι 100.
    Περιπου 12¤ το ενα, και 16¤ το τεμαχιο για πολαπλασιαστες της bosch, που ειναι κλασης ανωτεροι απο τους μπρεμυ που βαζει η πεμβε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε τι 100.
    Περιπου 12¤ το ενα, και 16¤ το τεμαχιο για πολαπλασιαστες της bosch, που ειναι κλασης ανωτεροι απο τους μπρεμυ που βαζει η πεμβε.
    Εννοούσα τα 6 Θωμά.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι ρε. Το καταλαβα.
    Με 70-75¤ τα παιρνεις κανονικα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συμφωνω και εγω να στηριζουμε την Ελληνικη αγορα και να αγοραζουμε προιοντα απο εδω. Και ειδικοτερα οταν ειναι σε παραπλησιες τιμες η εστω και λιγο ακριβοτερα.
    Στο παραδειγμα μας ομως 6 μπουζι πλατινας στοιχιζουν απο Αγγλια με τα μεταφορικα 58.10 λιρες ητοι 71.8 ευρω. Ο φιλος μας ειπε οτι τα αγοραζε 108 ευρωπου. Αυτο μας δινει μια αυξηση 50% για το ακριβως ιδιο προιον.
    Σε αυτο δεν συμφωνω. Οι λογοι για τους οποιους το ιδιο προιον ειναι τοσο ακριβοτερο δεν τους γνωριζω. Και οι Αγγλοι εχουν ενοικιο (και μαλιστα πολυ ακριβοτερο απο τους Ελληνες/οποιος εχει παει Αγγλια ξερει τι γινεται με τα ενοικια) και υπαλληλους να πληρωσουν (που δεν νομιζω να παιρνουν λιγοτερα απο τους Ελληνες) και ολα τα λειτουργικα εξοδα που εχουν και οι Ελληνες. Τωρα πως γινεται και οτι εχει σχεση με το αυτοκινητο στην Ελλαδα ειναι κατα πολυ ακριβοτερο ενω εχει φθηνοτερο λειτουργικο κοστος (ενοικια/ μισθοι υπαλληλων κτλ) μου διαφευγει απο την αντιληψη μου

8. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

alexk (08-10-12), nikos1400 (10-10-12), Panos 316T (09-10-12), tassos (08-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω και εγω να στηριζουμε την Ελληνικη αγορα και να αγοραζουμε προιοντα απο εδω. Και ειδικοτερα οταν ειναι σε παραπλησιες τιμες η εστω και λιγο ακριβοτερα.
    Στο παραδειγμα μας ομως 6 μπουζι πλατινας στοιχιζουν απο Αγγλια με τα μεταφορικα 58.10 λιρες ητοι 71.8 ευρω. Ο φιλος μας ειπε οτι τα αγοραζε 108 ευρωπου. Αυτο μας δινει μια αυξηση 50% για το ακριβως ιδιο προιον.
    Σε αυτο δεν συμφωνω. Οι λογοι για τους οποιους το ιδιο προιον ειναι τοσο ακριβοτερο δεν τους γνωριζω. Και οι Αγγλοι εχουν ενοικιο (και μαλιστα πολυ ακριβοτερο απο τους Ελληνες/οποιος εχει παει Αγγλια ξερει τι γινεται με τα ενοικια) και υπαλληλους να πληρωσουν (που δεν νομιζω να παιρνουν λιγοτερα απο τους Ελληνες) και ολα τα λειτουργικα εξοδα που εχουν και οι Ελληνες. Τωρα πως γινεται και οτι εχει σχεση με το αυτοκινητο στην Ελλαδα ειναι κατα πολυ ακριβοτερο ενω εχει φθηνοτερο λειτουργικο κοστος (ενοικια/ μισθοι υπαλληλων κτλ) μου διαφευγει απο την αντιληψη μου
    Συνήθως μαγαζιά του ebay έχουν μια αποθήκη και το έξοδα είναι πολύ μικρά.
    Επίσης, απευθύνονται σε πολύ μεγαλύτερο κοινό, περισσότερες πωλήσεις, μεγαλύτερη δυνατότητα έκπτωσης από τον προμηθευτή.

Πιστεύω οι περισσότεροι συμφωνούμε στο τι έχει λογική + νόημα

10. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

nikos1400 (10-10-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως, γενικότερα τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι οι τιμές εδώ για αναλώσιμα έχουν γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Πολλές φορές και αρκετά πιο οικονομικές από ebay κλπ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostas1.6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως, γενικότερα τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι οι τιμές εδώ για αναλώσιμα έχουν γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Πολλές φορές και αρκετά πιο οικονομικές από ebay κλπ
    Κοίτα, οι τιμές γνήσιων ανταλλακτικών στην Ελλάδα είναι εδώ και ενάμιση χρόνο πολύ χαμηλές.
    Έχω τσεκάρει και
    - Ελβετία η ακριβότερη (παρ'όλο έχει ΦΠΑ 8%)
    - Δεύτερη πιο ακριβή Γερμανία
    - Τρίτη η Αυστρία
    - Φθηνότερη η Ελλάδα

Μιλάω πάντα για τιμή πώλησης στον πάγκο ανταλλακτικών της αντιπροσωπείας.
    Εγώ σχεδόν ΟΛΑ τα ανταλλακτικά τα αγοράζω από Ελλάδα.

13. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

doctore (08-10-12), kostas1.6 (08-10-12), Panos 316T (09-10-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και γω από Ελλάδα αγοράζω.
    Τώρα σκέπτομαι να πάρω τη wiechers πίσω μπάρα από Θεσ/κη παρ΄ότι είναι 18-20 ευρώ
    πιο ακριβή από τη Γερμανία.
    Γιατί να τα δώσω στο Γερμανό ?
    Σκέφτομαι ότι αύριο ίσως, κάποιος από εμάς μείνει άνεργος.
    Ένας πολύ φίλος μου που δουλεύει σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, τώρα δουλεύει 3 μέρες αντί για 5.

15. The Following 2 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

alexk (09-10-12), Panos 316T (09-10-12)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP