VORSTEINER και απο εμενα . . .
Βεβαια δυσκολα να αλλαζα το μαμα καπο η προφυλακτηρα
απο m division μιας και ολοι οι οικοι εκει επανω επεξεργαζωνται και με διαφορετικες
λεπτομερεις κανουν πολυ καλα την δουλεια τους . . .
VORSTEINER και απο εμενα . . .
Βεβαια δυσκολα να αλλαζα το μαμα καπο η προφυλακτηρα
απο m division μιας και ολοι οι οικοι εκει επανω επεξεργαζωνται και με διαφορετικες
λεπτομερεις κανουν πολυ καλα την δουλεια τους . . .
GM6 (14-04-10)
Kι εγώ vorsteiner ψήφισα, καθώς από τις υπόλοιπες εταιρείες (κυρίως τη schnitzer) έχω δει αρκετές τραβηγμένες βελτιώσεις που χαλάνε τις λιτές και κομψές γραμμές των bmw (για παράδειγμα η schnitzer E90). Αντίθετα, οι βελτιώσεις της vorsteiner μου αρέσουν όλες, με αποκορύφωμα την πρόσφατη Χ6Μ...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
εγώ πιστεύω πως όλες οι εταιρείες είναι καλές. απλά ο καθένας μπορεί τελικά να χτίσει το αυτοκινητό του πέρνοντας κομμάτια από όλες και να το φέρει στα μέτρα του. από ποιότητα νομίζω δεν τίθεται λόγος για καμμία. vorsteiner λοιπόν για καπό και difusser, hartge για εξατμίσεις τιμόνι και ζάντες και HAMANN - AC SCHNITZER για εσωτερικές - εξωτερικές λεπτομέρειες.
+1 στην ACS!!!! (oχι την κούριερ...)
πιστευω πως τιποτα δεν συγρινεται με το Μ πακετο!
βεβαια μια HARTGE εξατμιση θα την εβαζα!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Ψηφισα HARTGE επειδη στην Ε60 τουλαχιστον εχουν κανει καλη δουλεια και να το αποτελσμα:
Να πω και εγω με τη σειρα μου οτι προτιμω τoν AC Schnitzer για καποια bodykits και για ζαντες,αλλα και η Vorsteiner δεν με αφηνει καθολου αδιαφορο (το Χ6Μ μου αρεσε πολυ).
Ο Hartge ειναι καλος αλλα δεν κανει τη διαφορα,ενω ο Hamman δεν με συγκινει.Οντως ετσι οπως ειναι τα //Μ , θεωρω οτι δεν χρειαζονται μεγαλες αλλαγες
Αν και η Vorsteiner απ'οτι βλεπω κανει καλη δουλεια, εχοντας Ζ4 επιλεγω AC Schnitzer. Απ' το 1το χιλιομετρο που εκανα με το αυτοκινητο φοραω τις V-type ζαντες της..
+1 ACS λοιπον!
Schnitzer απο εμενα! Μου αρεσουν οι αισθητικες παρεμβασεις τις... Αλλα και οι βελτιωτικες της προτασεις!