Παιδες εκανα βλακεια...........
Στην προσπαθεια μου να δω μεταφορικα κλπ κλπ για ενα προοιον εκανα account και καταλαθως το εκανα αγορα και μου βγαζι στο καλαθι τωρα αναμονη πληρωμης!]
Πως κανω ακυρωση?
Παιδες εκανα βλακεια...........
Στην προσπαθεια μου να δω μεταφορικα κλπ κλπ για ενα προοιον εκανα account και καταλαθως το εκανα αγορα και μου βγαζι στο καλαθι τωρα αναμονη πληρωμης!]
Πως κανω ακυρωση?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
μονο αν στειλεις email στον πωλητη να του πεις οτι εκανες λαθος αλλα και να το αφισεις ετσι δε τρεχει τιποτα
Dermatis (21-09-12)
Του ετσειλα email πιστευω να βγαλω ακρη!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Καλησπερες!
Εβγαλα καρτα την εβαλα paypal και ειμαι ετοιμος για τις πρωτες αγορες!
2-3 πραγματα που θελω ειναι απο Honk Kong ! Απο ολους ακουω οτι ειναι απιθανη η περιπτωση τελωνειου εφοσον ειναι σχετικα μικρο ποσο και συσκευασια!
Εστειλα μυνημα στους πωλητες και τουλαχιστον ο ενας απαντησε και ειπε πως για να το δηλωσει gift θελει 10$ .......με πιανει κοτσο ο τυπος?
Γενικα τι πρεπει να πω στον πωλητη ωστε να μην μου περασει τελωνειο σιγουρα?
Για ποιο πράγμα ενδιαφέρεσαι ??
Σε όγκο μεγάλο, μικρό ??
Τιμή που κυμαίνεται ??
Δεν παίζει να περάσει τίποτα από αυτά τελωνείο.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
bill_m3 (12-11-13)