στείλτε μου και έναν μαραγκό για body kit
στείλτε μου και έναν μαραγκό για body kit
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ptboul (14-12-22)
ή με κόστος 1.5 ευρώ, όπως είδα πρόσφατα σε ταξί στην Αθήνα όπου ο ουρανός ήταν γεμάτος
Βγαίνουν σε m pack;
Ptboul (20-12-22)
Καλη χρονια, με υγεια πανω απ'ολα!!!
Το λοιπον, το καλοκαιρι που μας περασε, κρεμασε η ηλιοροφη στο si μου... πηγα σε φιλο ταπετσερη εδω στο νησι και μου βρηκε υφασμα ολοϊδιο με το μαυρο (μαλλον individual) που εχει η δικη μου. Κοιταξε και τον ουρανο και μου ειπε να προετοιμαστω ψυχολογικα, γιατι την ανοιξη που μας ερχεται θα τον φτιαξουμε προληπτικα, μιας και εχει κανει σα μικρες ζαρες... τι υφασμα ειναι η δικη σου οροφη;
Ωστοσο, το φιλαρακι μου, ειπε το ιδιο ακριβως, πως πρεπει να αντικατασταθει το υφασμα, απλα ειναι επιπονη διαδικασια να καθαριστει ο ουρανος απο το παλιο καθως και απο τις κολλες του και ειπε πως οι "φθηνοι" ταπετσερηδες το κανουν αρπα-κολλα και σε 2-3 χρονια ξανακρεμαει ο ουρανος, οποτε προσοχη, γιατι το εσωτερικο δεν ειναι για πολλα λυσε-δεσε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jaws : 01-01-23 στις 23:25
Ptboul (02-01-23)
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Φίλε Jaws εφόσον έχουμε το ίδιο αμάξι λογικά έχουμε και το ίδιο ύφασμα, ένα μαύρο-ανθρακι σκούρο.
Ακόμα δεν έχω προλάβει να πάω κάπου να το δουν. Ωστόσο τα λεγόμενα όλων συγκλίνουν προς την αλλαγή
jaws (06-01-23)
Ψωνιζεις απο εδω>>> https://www.e-vardikos.gr/index.php?...4_60&limit=100
και το το φτιαχνεις μονος σου.... Εγώ την άνοιξη θα το τολμήσω στο 46άρι μου...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!