mitsos_chania (25-06-12)
φιλε γιωργο το προβλημα ειναι στους πισω ιμαντες που τραβαν το πισω (τζαμι) τοθς αλαζεις και ολλα ο.κ
savrakias_etsi_apla (26-06-12)
Και ένα link με σχεδιαγράμματα και part numbers για την οροφή του E36.
Πατάς πάνω στο κάθε εικονίδιο και ανοίγει, δίνοντας τα αντίστοιχα part numbers.
https://www.realoem.com/bmw/partgrp....id=47416&hg=54
Αν θέλεις να είσαι σίγουρος, στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας, μπορείς να ελέγξεις, εισάγοντας τα 7 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου σου, εάν φοράς τον συγκεκριμένο τύπο οροφής.
Ε91 (26-06-12)
Να'σαι καλά,φίλε. Υπομονή και θα λυθεί το πρόβλημα.
Και επανερχόμανος στο πρόβλημα που είχα με την κουκούλα,και ενώ χτες πήγα σε κάποιον και αντί να δει το πρόβλημα μου είπε να αλλάξω τη κουκούλα με 1500 ευρω,τελικά ρώτησα ένα φίλο φανοποιό αποκλειστικά για BMW και μου σύστησε ένα πολύ καλό παιδί ταπετσέρη.
Το παιδί πήρε σήμερα το πρωι τη σαύρα μου και είναι ήδη έτοιμη.Αλλαγμένος μοχλός μετάδοσης,αλλαγμένα λαστιχάκια υδροστέγασης(αν τα λεω σωστά) και μάζεμα στο ύφασμα..!
Αύριο πρωι..πάλι στους δρόμους!
Όποιος θέλει κάτι για τη κουκούλα του στην Κρήτη,σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον..!
Kostas_1 (26-06-12)
Μπορεις ναα μου στειλεις με πμ το τηλεφωνο του να τον ρωτησω αν μπορει να κανει μια επισκευη που χρειαζεται και η δικια μου κουκουλα
Παιδιά..ο τύπος που πήγα είναι απίστευτος!
Έκανε την κουκούλα μου πάλι να δουλεύει σαν καινούρια..!!
Όσο για τον μοχλό μετάδοσης..τον πήγε σε τόρνο..τον έβαψε και γλυτώσαμε την ταλαιπωρία της παραγγελίας και το χρήμα φυσικά!
Και αυτός και ο φανοπόιός φίλος μου αλλα και ο μηχανικός δεν σου δίνουν το αυτοκίνητο αν δε το κάνουν όπως πρέπει!
Αγαπάνε τις BMW όπως όλοι μας!
Σου κοιτάνε το αυτοκίνητο σαν να ήταν δικό τους.Και σε τιμές..λογικές!
Σας τους συστήνω όλους ανεπιφύλακτα..αχρείαστοι να είναι
τώρα για βόλτες στη παραλία..με τη μάυρη σαύρα μου!
Vassilis ///M (27-06-12)