doctore (31-05-17)
Πάντως στα 70 χιλιάρικα καινούργιο δεν νομίζω να υπάρχει ανταγωνισμός ούτε από bmw ούτε από mercedes .....
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει, το αμάξι πρέπει να έχει καταβολές supercar. Δεν μιλάω για τα γκάζια, αλλά μιλάω για το overall στήσιμο, συνδυασμός πλαίσιο-ανάρτηση-φρένα κλπ.
https://www.car.gr/10003744-alfa-rom...a-2-9-v6-bi-tu
Υ.Γ. Η 2 σειρά, μου φαίνεται σαν tender μπροστά του...... για 5 μάλιστα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα πουλάνε τόσο γρήγορα με τόσο λίγα χλμ,λάθος επιλογή?Πατάτα αμάξι?Για να βγάλουμε κανένα μεροκάματο μετά νούμερα που βλέπω αποκλείεται...
insane in the ///Midbrain
Εκτός αν η τιμή αυτή είναι με ξένες πινακίδες.
Δεν νομιζω.
Λογικά θα το έγραφε.
73000 για Alfa Romeo !!! Ποτε...
Η τιμή είναι με ξένες πινακίδες κύριοι....
I found this offer at mobile.de:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/detail...utm_medium=ios
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 Xenon
First Registration: 03/2017
Mileage: 500 km
Fuel Type: Petrol
Price: €75,990
Το αυτοκίνητο Ελλάδα έχει 100+...
Εσείς πιστεύατε ότι με 73 παίρνεις Ελλάδα δαύτο;
Προσέξτε το πλαίσιο πινακίδας που ειναι γερμανικο...
Detailing Madness
τι 75 και 100κ λέτε ρε παιδιά???πλάκα κάνετε? Ελλάδα βρισκόμαστε, που με αυτά τα λεφτά παίρνεις αμάξι με κάτι @@ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
είναι δυνατόν να σκεφτεί κάποιος να δώσει κοντά στα 80κ και βάλε για να αγοράσει άλφα? ε συγνώμη κιόλα, αλλά πρέπει να είσαι εντελώς απο άλλο πλανήτη. δίνεις στην κυριολεξία τα μισά και πιο κάτω στην χειρότερη και παίρνεις ένα ωραιότατο 92άρι Μ3 και είσαι τρελό αρχηγόπουλο. τι να το κάνω το πόσο καλό αμάξι είναι, το πόσο υπακούει, το πόσο γκάζι έχει, το πόσο η μούρη είναι βιδωμένη κάτω, μπλα μπλα μπλα...άλφα ρομέο είναι. από τα τάρταρα που είναι εδώ και 2+ δεκαετίες σχεδόν, πήγαν να κάνουν κάτι και το τέντωσαν, το ξέσκισαν με την τιμή. που πας ρε καραμήτρα να ούμε με αυτά τα κοστολόγια.
sympether with chiefτης
997 turbo uber alles!!!
Detailing Madness