αλλαχθηκαν το Σαββατο οι 4 στα πλαισια της ανακλησης....ελπιζω να μην εχουμε ξανα προβλημα........
αλλαχθηκαν το Σαββατο οι 4 στα πλαισια της ανακλησης....ελπιζω να μην εχουμε ξανα προβλημα........
aristent (04-02-13), Vassilis ///M (04-02-13)
επειδη δεν θυμαμαι για ποιας χρονολογιας αυτοκινητα μιλησαμε για ανακληση εδω στο θρεντ να πληροφορησω οτι εχει βγει και οδηγια ανακλησης πολ/στων και για τα τελευταια μοντελλα παραγωγης απο 2010 και μετα....
Τελικά έμεινε κανένα Ν43 χωρίς να πρέπει να αλλάξει πολ/στες?
δεν ξερω...εμενα πριν ενα χρονο περιπου τους ρωτησα οταν ειχε βγει η προηγουμενη ανακληση και μου ειπαν οτι το δικο σου ειναι ενταξει ,δεν χρειαζεται ....τωρα????
αλλαζει το ανταλλακτικο και απο μπος παει σε δελφι (αν το λεω σωστα)...προληπτικη η αλλαγη λογω αλλαγης ανταλλακτικου.
Για Ν46 γνωρίζουμε αν υπάρχει αντίστοιχη ανάκληση?
οι Ν46 δεν ειχαν ποτε τετοια θεματα...σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον...
αν ειχες την ατυχια να αποτελεις εξαιρεση ειναι κριμα.
E90 N46B20 montego blue
παλι τα ιδια μετα απο πρωινο ξεκινημα ρεταρισμα και κιτρινο λαμπακι κινητηρα
μοντελο ιουλιος του 2007
οποτε ειμαι στην ανακληση των πολλαπλασιαστων
καποιος με τους ''καινουργιους'' πολλαπλασιαστες ξαναεχει προβλημα η' λυνεται?
ηρθε και η σειρα μου για μπεκ..1200 τα 4σερα μου ειπαν αλλα εκαναν αιτηση για good will.αυτο ειναι το κοστος τους αν γνωριζετε? ειχα αλλαξει πολ/στες πριν λιγα χρονια δωρεαν στα πλαισια της ανακλησης..και νοξ εντος εγγυησης.μηπως υπαρχει καμμια ανακληση για μπεκ? νομμιζω οττι υπηρχε μαζι με τους πολ/στες μια οδηγια,οχι ανακληση αλλα δεν ειμαι σιγουρος..