Thank you !!!
Thank you !!!
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
εκανα ενα λαθος, ο νομοθετης δινει κινητρο και για τη μετατροπη παλαιων οχηματων.
αυτο ειναι ο μειωμενος φορος στο υγραεριο.
θα μπορουσε να τον εξισωσει με τη βενζινη και αφου περασεις κτεο να σου επιβαλλει λιγοτερα τελη, ή να σε υπολογιζει με βαση τι εκπεμπεις τωρα.
αυτος ο τροπος ομως θα ηταν πηγη γραφειοκρατιας και διαφθορας.
ετσι προτιμησε τον πιο απλο με τη μειωση στο φορο.
Με τους καταλύτες τι γίνεται ?
Δουλεύουν ή δεν χρειάζονται πλέον ?
Από καυσαέρια, υποθέτω βγάζει μειωμένα ?
Βαλέριε τα παίρνεις όλα προσωπικά και μας παρεξηγείς.
Όχι, δεν έχουμε θέμα με το υγραέριο, το γράψαμε και εγώ και ο Τόμις και οι άλλοι.
Έχουμε θέμα με υγραέριο σε Μ αυτοκίνητο.
Τα Μ δεν είναι ούτε supercar ούτε hypercar. Είναι sportscar.
Όπως είναι και τα Porsche, και τα Audi RS κτλ.
Αυτό που λες για αερόσακους, κλιματισμό κτλ πάλι υπερβολικό είναι γιατί άν δεις τα τελευταία 20 χρόνια, όλα τα σπορ αυτοκίνητα έχουν τα πάντα.
Ακόμη και τα GT2 RS / GT3 RS...
Αυτό που ξεκίνησε τη μόδα των accessories-delete ήταν το CSL, δεν σημαίνει όμως ότι όποιο αυτοκίνητο έχει navigation ή αερόσακους και μοκέτα δεν είναι σπορ αυτοκίνητο (τότε πρέπει να θεωρήσεις και το GT3 RS & GT2 RS γκραν τουρίσμο χιλιομετροφάγους).
Αυτό που λέμε λοιπόν είναι.
Αγοράζεις ένα σπορ αυτοκίνητο με ειδικό πολύστροφο κινητήρα.
Προφανώς το πήρες για να γευτείς σπορ οδήγηση, υψηλές επιδόσεις, ωραία απόκριση στο γκάζι κτλ.
Ποιος ο λόγος τότε να βάλεις υγραέριο σε αυτό, να χαλάσεις όλο το χαρακτήρα του αυτοκινήτου απλά για γλυτώνεις 20 ευρώ το γέμισμα ?
Ένα άλλο παράδειγμα είναι σαν να αγοράσεις Nespresso μηχανάκι, αλλά να γεμίζεις τα καψούλια με καφέ για φραπεδιά γιατί τα καψούλια τoυ Nespresso είναι ακριβά. Τι το πήρες τότε ?
Εγώ το έγραψα κάμποσες φορές, σε απλά BMW και άλλα αυτοκίνητα, είναι καλή ιδέα.
Κανείς δεν είναι κολλημένος (από τους γνωστούς τουλάχιστον) οπότε μην θεωρείς πάντα ότι υπάρχει κάποιο θέμα από μέρους μας.
Είναι πιο αργό, αλλά σε βαθμό σχεδόν αμελητέο.
Για να σου δώσω μια τάξη μεγέθους όταν βάλεις ένα δεύτερο άτομο μέσα το νιώθεις πιο αργό από ότι όταν από βενζίνη το πας σε υγραέριο. Οπότε υπολογίζω να έχει χάσει κάπου 10 και να έχω πάει στα 130 άλογα, μεγαλύτερη απώλεια με τίποτα.
Δεν αλλαζει στο θεμα αλογων αλλαζει στο θεμα ροπης κ ελαστικοτητας, ουσιαστικα το νιωθεις πιο ηρεμο κ στον ηχο σαν να πας με το κλιματισμο αναμενο, μετα τις 5000 σαν να χανει την εκρηξη δλδ πχ πεμπτη στα 180 που εχεις 5000 δισταζει να γεμισει
ολα αυτα αλλαζουν με το πατημα ενος κουμπιου ετσι, στιγμιαια γυριζει βενζινη κ το στελνεις το μοτερ στον κοφτη
Οσο για τα καυσαερια εχω να καθαρισω την εξατμιση μεσα 1 χρονο κ με μια χαρτοπετσετα κ λιγο νερακι τα περνας ενα χερι κ τρως κορν φλεικς μεσα ανετα
Με την βενζινη θες 2 μερες τριψιμο με περιστροφικο τριβειο 300rpm μπας κ φυγει η μπακα κ η μαυριλα
gnx (06-08-12)
Σημερα πηγα στο mall να παρει κατι η κορη μου, στην εισοδο του parking εχει μια πινακιδα (δεν προλαβα να τη διαβασω) και η κορη μου ισχυριζεται οτι γραφει απαγορευεται η εισοδος σε αυτοκινητα που χρησιμοποιουν υγραεριο.
Αν παει κανεις ας προσεξει να δουμε αν αληθευει ή καταλαβε κατι αλλο...