Στου αδερφού μου (οι 5 που πληρώσαμε που σου είπα) μετά την ανάκληση όλα οκ μέχρι τώρα σε Ν43 1.6
Στο δικό μου και πριν και μετά μια χαρά όλα ευτυχώς σε Ν43 2.0
Στου αδερφού μου (οι 5 που πληρώσαμε που σου είπα) μετά την ανάκληση όλα οκ μέχρι τώρα σε Ν43 1.6
Στο δικό μου και πριν και μετά μια χαρά όλα ευτυχώς σε Ν43 2.0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (29-01-13)
Xτυπα ξυλο!!!!....,απο τον Μαϊο του '12 μεχρι σημερα,δεν εχει ξανακαψει...
....αλλα να φανταστεις οτι και με τους πρωτους,που ηταν απο τοτε που παρελαβα καινουργιο το οχημα μου τον 5ο του 2008, εκανα 40,000 χιλ. χωρις να εχει καει ουτε ενας μεχρι τον 4ο του 2012!!!.....αν ειναι να θελουν πιο νωρις απο αυτα τα χιλ.αλλαγμα οι νεοι βελτιωμενοι????.......
..... "καηκαμε"!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (30-01-13)
παιδια το αμαξι μου εκει που πηγαινα κανονικα απο 4η εβαλα 3 χαλαρα και αρχισε να ρεταρει κ να μην τραβαει καθολου... λογικα ειναι πολλαπλασιστης? εχω mia e90 lci 316 αγορασμενη 8/2010
Πολυ πιθανο δυστυχως,......η διαγνωση θα δειξει......
Ομως,ειναι τοσο νεο μοντελο το δικο σου, που λογικα πρεπει να εχει τους νεοτερους πολ/τες,.....αμα πας σε επισημο σερβις,ρωτα εαν τρεχει καποια καμπανια για το οχημα σου.
το κιτρινο λαμπακι του κινητηρα αναβοσβησε... απο οτι μου ειπε κ ο κωνσταντινοσ κ που ειναι ιδιο αμαξι για αυτον ειχε ανακληση λογικα πιστευω και σε μενα
Andri (31-01-13)
aristent (31-01-13)
Τελικα ημουν στην ανακληση και εγω (e90 lci 2010). Μου αλλαξαν τον ενα που ειχε προβλημα κ μετα απο κανα δεκαημερο που θα ερθουν θα τους αλλαξουν και τους 4
aristent (01-02-13)
Περιμένω σήμερα τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Κ να έρθει Γιάννενα...
Αύριο κατόπιν ραντεβού μπαίνουμε μέσα (αντιπροσωπεία) για την ανάκληση...
Νεότερα απο βδομάδα...
aristent (01-02-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (03-02-13)