τσακαλια, εχω κατεβασει το σαμσουνγκ κιζ.
στο τηλεφωνο τωρα εχω απο κοσμοτε τα 2.3.6 νομιζω.
δεν καταφερνω να κανω αναβαθμιση γιατι ενω συνδεεται η συσκευη, την ωρα που κατεβαζει λεει το περιεχομενο της αναβαθμισης, αποσυνδεεται η συσκευη...
καθε φορα ξεκιναω απο την αρχη και τα ιδια...
μαλιστα εκανα και επαναφορα εργοστ ρυθμισεων και παλι τα ιδια. παιζει να φταιει το λογισμικο του κοσμοτε μεσα;;;
το κιζ το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση...
-sent via android phone-
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 18-04-13 στις 19:10
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
sorry παιδια.
windows 7 64bit, samsung galaxy ace 5839i (cosmote).
βλεπει λοιπον το kies οτι υπαρχει αναβαθμιση για το τηλεφωνο.
επιλεγω "ναι", και ξεκιναει να κατεβαζει λεει το "υλικο" για την αναβαθμιση.
εκει, δειχνει να αποσυνδεεται το τηλεφωνο απο το Kies ενω συνεχιζει να κατεβαζει.
τελειωνει το "κατεβασμα", αλλα πρεπει να ξανασυνδεθει το τηλφωνο, και φτου κι απ την αρχη...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δηλαδη κατεβαζεις την αναβαθμιση αλλα δεν την δεχεται.
Root φανταζομαι δεν εχεις κανει,οποτε αμα παιξεις λιγο νομιζω θα βρεις την ακρη.
Τσεκαρε αν εχεις τις ρυθμισεις για το usb στο κινητο για ''ελεγχο λαθων'' νομιζω λεγεται,usb debugger,αν ναι αλλαξε το!
Αν συνεχιζει να σου το βγαζει εκτος την ωρα της αναβαθμισης το δευτερο που θα πας να αλλαξεις ειναι η ''Εγκατασταση απο Αναξιοπιστες Πηγες''.
Αν παλι συνεχιζει τα γουστα του τοτε παιξε με τις ρυθμισεις αυτες μια να ειναι τικαρισμενη η αλλη οχι!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ BACK-UP TIΣ ΕΠΑΦΕΣ!!!ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ BACK-UP ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ!!!
nikos1400 (20-04-13)
RTFM
freddys (21-04-13)
Μετα απο χρονια σαν να μν μου φτανανε οι ωρες που χαλαω για δουλεια, προσωπικα, ios, osx, ξαναμπηκα στο τρυπακι να ασχοληθω και με αυτο το λειτουργικο παραλληλα....
Ειμαι στη διαδικασια φορτωματος της βιβλου......
stay tuned for some new tricks
BILL007 (16-05-13), bill_m3 (11-05-13), gant (18-05-13), Leonidas_E39 (11-05-13), Panos 316T (18-05-13), scania124 (02-08-13)
Samaro (19-05-13)